USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Катеринчук підтримав Тимошенко. ФОТО

9 Грудня 2009 17:30
4 грудня в місті Києві відбувся V з\'їзд Європейської партії України. Основними питаннями порядку денного були: про визначення позиції партії  щодо підтримки кандидата в Президенти та про готовність до участі у місцевих виборах.Європейська партія України вирішила підтримати кандидатуру прем’єр-міністра Юлії Тимошенко на виборах Президента. За словами лідера партії Миколи Катеринчука, пропозиція про підтримку Тимошенко на виборах Президента була винесена на розгляд з’їзду у зв’язку з тим, що вона є єдиним кандидатом, програма якого співпадає з вимогами Європейської партії.
«Я хочу європейську демократичну перспективу для України, і її здатний забезпечити тільки один кандидат - Тимошенко. На наші вимоги пристала лише вона, в якої сьогодні найвищий рейтинг із усіх кандидатів від демократичного табору. Тож у нас виникла зацікавленість і в тому, щоб мати такого сильного партнера з реалізації наших програмних засад», - заявив Микола Катеринчук.

Тимошенко взяла на себе публічні зобов’язання перед Європейською партією України і суспільством щодо деяких важливих аспектів. Перше: за час свого президентства добитися безвізового в’їзду для наших громадян у країни ЄС. Друге: захистити права українців за кордоном — йдеться про тих, кого ми називаємо заробітчанами. Третє: провести податкову реформу — радикально знизити податки і підтримати малий і середній бізнес. Також, за результатами виборів, не формувати коаліцію з Партією регіонів.
Перший віце-прем’єр міністр Олександр Турчинов, який був присутній на з’їзді, подякував делегатам  за надану Тимошенко підтримку.
Делегати V з’їзду прийняли Резолюцію щодо готовності партії до участі у виборах до органів місцевого самоврядування у 2010 році. Європейська партія України як політичне об’єднання принципових і послідовних прихильників європейського вибору, ідей європейської інтеграції України, заявляє про свою готовність до участі у місцевих виборах 2010 року.Голова Волинської обласної організації Європейської партії України Олена Голєва, виступаючи на з’їзді, зазначила: «Європейська партія України за 9 місяців роботи здобула досить високий рейтинг підтримки на Волині ,завдяки своїй активній роботі , як показало соціологічне опитування, зроблене нещодавно.Завдяки соціальній програмі Народний адвокат, яка працює від патронатом Європейської партії України, з березня цього року більше 2000 громадян Луцька досягли справедливого вирішення своїх проблем. Одним з останніх досягнень, яким ми пишаємось , є те що нещодавно прокуратура Волині зобов’язала мера Луцька скасувати незаконні тарифи на водопостачання - і це результат нашої роботи та активної участі в цьому питанні нашого лідера Миколи Катеринчука.
Основними проблемами які на даний час особливо турбують мешканців міста Луцька - це безробіття або його загроза, багатомісячні затримки у виплаті заробітної плати , низькі доходи , зниження рівня життя та корупція у місцевих органах влади.

Разом з сильною командою ми готові прийти до влади - знищити корупцію, здолати безробіття, очистивши владні коридори від бездіяльності старої влади , бо їхнє місце давно повинні зайняти молоді та чесні громадяни нашої Великої держави! Одночасно ми будемо робити все, щоб винні понесли відповідальність за те , в яких умовах вимушені сьогодні знаходитись мешканці міста Луцька. Ми впевнені в своїх силах, ми готові йти й перемагати!»

На даний час підписана угода про висування спільного кандидата від Блоку Юлії Тимошенко та Європейської партії України на посаду Луцького міського голови на виборах до органів місцевого самоврядування у 2010 році. Ім’я цього кандидата буде повідомлене в ЗМІ пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Хохма Показати IP 10 Грудня 2009 10:54
А в який європейський вектор руху "устремлён взор" єворпейця в окулярах на останній фотографії.
Волинянин Показати IP 10 Грудня 2009 15:20
вже давно кажуть що Тимошенко підтримує Голєву на міського голову Луцька.Не дарма ж в неї в уряді Голєв працює.
misterious777 Показати IP 10 Грудня 2009 15:43
Оце я розумію розумний вчинок))) все треба зробити щоб Тимошенко виграла
українка Показати IP 10 Грудня 2009 16:26
Дійсно європейський вибір! Молодці. Все реальнішою стає перемога леді Ю.
Мужик Показати IP 10 Грудня 2009 18:45
Мужики скоро вам метлы и передники выдадут. Президент ба... женщина, мер ба... женщина..а детей кто рожать будет???
Тоха Показати IP 10 Грудня 2009 21:07
Дайте людям працювати.Не пхайте палки в колеса.П'ять років Я... мішає Юлі працювати.
OrestN Показати IP 10 Грудня 2009 22:07
"європейська" партія тримає ніс по вітку - бутафорний піарпроект: за іменем прихована пустота. Микола Катеринчук то за Ющенка, то за Тимошено - головне залишатись біля жирного корита. народжений повзати - літати не буде!
seal Показати IP 11 Грудня 2009 12:06
До Волинянин 10 грудня, 15:20. Не думаю, що це був би вдалий вибір кандидата на посаду міського голови від БЮТ. Ця кандидатура є явно програшною, навіть у порівнянні з діючим головою. А чоловік в уряді - це на сьогоднішній день для більшості здоровмислячих уже не показник.
волинянин Показати IP 11 Грудня 2009 14:11
Ви думаєте що хтось може проголосувати за Шибу? Хіба може бути гірший мер ніж шиба- зимою опалення нема, літом тролейбуси стоять та ще й тарифи неправомірні від нас вимагає. що нажертись ніяк не може? ітак кожен день по 80 тисяч готівки з тролейбусників здирає, а ми звами платити маємо ,бо йому все мало. скоро вже тролейбуси дорожче за таксі будуть. гнати того треба.А як на мене, то жінка президент з жінкою мером скоріше домовляться, і чого за Голеву не проголосують,гарна білявка, та й весь час пишуть що допомагає людям як юрист.а те що молода, так це ж тільки плюс, розжене ту банду старих бездарів крадіїв
Європеєць Показати IP 12 Грудня 2009 11:05
Молодці європейці! Вибір правильний! Всі за Тимошенко!!!
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 18:35
молодці "європейці"! 18 років приближуєте роздерибанену вами всіма країну і ніяк не наближите. а бідна країна опинилася поряд з гондурасами і бангладешами, а ті брюсельські європейці відхрещуються від України руками і ногами як чорт від ладана. отака ваша оманлива європейськість!
Котя Показати IP 14 Грудня 2009 11:59
Правильно, розумний вибір. Всі за Юлію Володимирівну!!!
ромашка Показати IP 14 Грудня 2009 16:27
Правильний вибір!
max Показати IP 14 Грудня 2009 16:31
Розумний вчинок, Тимошенко має виграти
Indra Показати IP 16 Грудня 2009 11:05
Катэрычук европеец? Разве что по бессовестности! Это Тягныбок в галстуке!!!
наталья Показати IP 18 Грудня 2009 23:13
Розумні люди роблять правильні вчинки. Розумний вибір - Тимошенко.
Танюша :) Показати IP 21 Грудня 2009 11:00
Разом ми переможемо... Тому треба боротись і підтримати Юлю!!!Вона стала на цей шлях тому,що любить Україну!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus