USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Льовочкін думає про повторення подвигу Литвина, – Луценко

18 Грудня 2010 12:18
Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін хоче, щоб вибори до Верховної Ради відбулися якнайшвидше.
Про це заявив лідер "Народної самооборони", екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв'ю "Дзеркалу тижня", - передає "Українська правда" .
"Пан Льовочкін досить розумний керівник і чудово розуміє, що довго воювати проти всієї країни він не зможе. Він хоче стабільності й визначеності, він хоче якнайшвидших виборів до Верховної Ради і власну фракцію в цій Раді, списки якої буде складено в його кабінеті", - сказав він.
"Можливо, він думає про повторення подвигу Литвина, який перейшов з адміністрації у спікери, що обіцяє перспективи і дивіденди. Що цьому перешкоджає? Небажання Януковича бачити в наступному парламенті Тимошенко і Луценка", - зазначив політик.
"Якщо Віктор Федорович не хоче Тимошенко і Луценка в парламенті, роблять усе, щоб їх там не було. Печерський суд для вирішення цього завдання підходить якнайкраще", - вважає Луценко.
Екс-міністр також вважає, що до суду ні його, ні Юлію Тимошенко, "швидше за все, ніхто під варту не братиме". "Але влада розраховує, що рішення суду і суспільство, і Захід приймуть", - зазначив Луценко.
"Втім, нервовий поспіх влади, яка кожен місяць втрачає в довірі, її підводить. Якщо вже реанімували справу про події 9 березня 2001 року, то наступним має стати поновлення кримінальних справ у зв’язку із блокуванням державних будинків у часи помаранчевої революції", - вважає він.
"У мене мало шансів на справедливий розгляд справи. У Тимошенко, боюся, теж", - зазначив Луценко.
"І Юлія Володимирівна, і я, і багато наших соратників чітко розуміємо - час залякування минув. Починаючи з листопада, влада взяла однозначний курс - інакодумці повинні сидіти у в’язниці", - заявив екс-міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маша Показати IP 18 Грудня 2010 12:36
Кто роет могилу другому, то сам в нее попадет! Думаю, что Левочкин это понимает. А неверующие и безмозглые убедятся в этом на практике - Бог все видит!
Славко Показати IP 24 Грудня 2010 09:32
Юра, похмелись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus