USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мірошниченко хоче прирівняти приватні вузи до державних

30 Травня 2009 14:00
Народного депутата від Партії регіонів Юрія Мірошниченка обрано головою правління Конфедерації недержавних вищих навчальних закладів України. Таке рішення прийняли під час засідання Президії Конфедерації, – 30 травня повідомляють «Волинські Новини».
Крім того, членами правління Конфедерації були обрані Ростислав Щокін (представник Міжрегіональної академії управління персоналом), Валентин Данильчук (Донецький інститут туристичного бізнесу), Анатолій Бондаренко (Харківський інститут управління), Іван Луцький (Івано-франківський інститут права імені Короля Данила Галицького), Тетяна Козлова (Севастопольський Інститут економіки та права).
Як підкреслив новий керівник Конфедерації, одним з пріоритетних напрямків роботи на цій посаді він бачить ліквідацію преференцій державних ВНЗ перед приватними, вдосконалення регуляторної політики в сфері освіти, – пише .
 Пан Мірошніченко пообіцяв зробити все можливе для оптимізації співпраці Конфедерації із законодавчою та виконавчою владою.На його переконання, державна форма власності не завжди є гарантією якості освітніх послуг. Водночас приватні ВНЗ, – вважає Мірошніченко, ефективніше адаптуються до потреб ринку трудових ресурсів і готують фахівців, які користуються найбільшим попитом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus