USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Нардепи з Опоблоку заблокували медреформу

20 Жовтня 2017 18:50
Троє народних депутатів зареєстрували у парламенті законопроект про скасування рішення Верховної Ради України від 19 жовтня 2017 про прийняття в цілому проекту Закону "Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів".

Про це повідомляє UBR.

Його внесли депутати з "Опозиційного блоку" Ігор Шурма, Михайло Папієв і позафракційний Олег Мусій.

Тепер спікер Верховної Ради Андрій Парубій не може підписати цей законопроект до розгляду поданого проекту постанови.

Нагадаємо, під час голосування за законопроект про медичну реформу народних депутатів від БПП і "Народного фронту" спіймали на кнопкодавстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 20 Жовтня 2017 19:46
Є ще люди які заслуговують поваги. Проте як надовго вдасться блокувати навмисне вбивство українців через ненадання медичної допомоги (а в кого знайдуться такі гроші?) теж невідомо. Ті хто відпрацював МВФу таке голосування не зупиняться, а в народу навіть нема відчуття самозбереження. Сумно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus