USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Один день голодування зміцнює імунітет

21 Березня 2009 11:27
Фахівці США стверджують, що навіть 1 день голодування на місяць може бути вельми корисним для здоров’я. Про це 21 березня повідомляють «Волинські Новини». Вчені провели дослідження, яке показало, що у людей, які утримуються від їжі кожен перший понеділок місяця, на 40% знижується ризик розвитку серцево-судинних захворювань. А у хворих на астму зменшується кількість нападів. За словами експертів, м’який стрес, який відчуває організм під час помірного голодування, позитивно позначається на імунітеті і знижує вірогідність виникнення ракових захворювань. Як інформує Освітній портал, деякі фахівці говорять навіть про те, що не обов’язково голодувати цілий день: можна пропустити сніданок або вечерю. Обов’язкова умова –  якщо вже вирішили поголодувати, то робіть це регулярно і пийте під час цього процесу воду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Березня 2009 13:48
фахівці США з чого? ох, нема Поля Брегга.
Анонім Показати IP 22 Березня 2009 10:55
Он воно, що!!! Уряд і БЮТ не виплачують доплати дітям війни, щоб у такий спосіб примусити стареньких регулярно голодувати з метою покращення їх же здоров'я!!!А ми то бумали .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus