USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пам'яті жертв ДТП: водіїв просять увімкнути ближнє світло фар

14 Листопада 2014 10:20
Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко звернувся до всіх водіїв з проханням 16 листопада, в День пам'яті жертв ДТП, в знак солідарності та підтримки включити ближнє світло фар на транспортних засобах, тим самим ушанувавши пам'ять загиблих у ДТП. Про це УНН повідомили у прес-службі Державтоінспекції.

Щорічно в Україні, як і в усьому світі, в третю неділю листопада проводяться заходи до Всесвітнього дня пам’яті жертв дорожньо-транспортних пригод.

Головною метою акції є привернення уваги до жахливих масштабах смертності та травм на дорогах, вшанування жертв ДТП та виявлення співчуття сім’ям, які зазнали тяжку втрату.
Вшановувати пам’ять жертв дорожніх аварій вперше запропонували представники британського благодійного фонду допомоги жертвам ДТП “Road Peace” у 1993 році. За п’ять років потому, День пам’яті вийшов за межі Європи і з’явився на інших континентах, а в 2005 році у своїй Резолюції Генеральна Асамблея ООН закликала все світове співтовариство визнати Всесвітній день пам’яті жертв дорожніх аварій і відзначати його в третю неділю листопада.

"Запрошуємо всіх учасників дорожнього руху приєднатися до проведення акції, — зазначив начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, — замислитися бодай на хвилину про наслідки ігнорування елементарних правил безпеки не буде зайвим ні для кого. Ми всі повинні зрозуміти — наша відповідальність та правосвідомість є головними чинниками комфортного та безпечного руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Відповідальний водій Показати IP 14 Листопада 2014 12:58
Є пропозиція для пришвидшення процедури реформування ДАІ МВС України, одразу після ввімкнення ближнього світла фар, для ушанування пам'яті жертв ДТП - увімкнути дальній.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus