USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Парламент хоче загнати в підпілля ворожок та екстрасенсів

15 Квітня 2010 10:43
У Верховній Раді зареєстрований законопроект, яким пропонується заборонити діяльність екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів та послуг з передрікання долі, - повідомляє УНІАН .

Така ідея об’єднала представників усіх парламентських фракцій - як проурядових, так і опозиційних. Серед авторів законопроекту - бютівці Павло Унгурян, Валерій Дубіль, нунсівець Юрій Бут, регіонал Григорій Смітюх, комуністи Світлана Шмельова та Євген Царьков й литвинівець Микола Рудченко.

Нардепи пропонують запровадити адміністративну відповідальність за діяльність екстрасенсів, знахарів, ворожок і хіромантів.

Отож, за надання послуг з передрікання майбутнього, поширення інформації та матеріалів, проведення масових заходів за участю екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів і заходів з надання послуг з передрікання долі - штраф від 100 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Штраф за повторну спробу ворожіння, згідно із законопроектом, зростатиме до 150-300 неоподатковуваних мінімумів.

Заодно, нардепи пропонують заборонити рекламу послуг і діяльності екстрасенсів, знахарів, ворожок та хіромантів, рекламу фільмів, телепередач, масових заходів та індивідуальних консультацій від «громадян із надздібностями».

Депутати хочуть прописати в законі про ЗМІ, що пропаганда такої діяльності у пресі є зловживанням свободою друкованих ЗМІ.

Народні обранці пропонують заборонити трансляції на телеканалах «передач та програм або відеосюжетів за участю екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів та таких, у яких демонструються послуги з передрікання майбутнього (долі). Щоправда, крім документальних фільмів, які розповідають про негативний вплив екстрасенсів, знахарів, ворожок і хіромантів.

Планують заборонити «трансляції художніх та документальних передач та програм або їх відеосюжетів, у яких екстрасенси, ворожки, хіроманти демонструють свою діяльність, а також професійні здібності, методики, обряди та послуги з передрікання майбутнього (долі), надають консультації, поради».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 15 Квітня 2010 11:02
після того,як Тімашєнці пророкували пєрємогу на виборах...бютоголові хочуть відомстити екстрасенсам...
мАруся Показати IP 15 Квітня 2010 12:52
Все що заборонено - солодке.Піднімуться ціни, збільшиться попит. ВВажаю такий законопроект підозрілим. Краще нехай знімають більші податки. Що мені сподобалось в ньому - так це реклама. Дійсно, лікарю пробитися на сторінки ЗМІ дуже важко, як і отримати ліцензію. бо ДУЖЕ ДОРОГО! А цей дзвіночок - прямо в податкову: знахарі мають більше, як, навіть, приватний лікар!
Куратор Показати IP 15 Квітня 2010 16:18
Зачекайте, зачекайте. Це що ж, з такого цензура починається? Якийсь надуманий закон, і здається, мало чим вмотивований. Щось не про те наші депутати думають. Тут десь є прихований мотив...
мале Показати IP 17 Квітня 2010 15:43
мы знаем сколько они крадут и чем они дышат.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus