USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Пінчук і Франчук об’єднали шість українських телеканалів

11 Листопада 2009 16:17

Голова Наглядової ради StarLightMedia Олена Франчук презентувала сьогодні у Києві бренд StarLightMedia, що об\'єднав телеканали Новий, ICTV, СТБ. Про це повідомляють «Волинські новини».
На прес-конференції вона зазначила, що до структури телегрупи також увійшли супутниковий канал QTV, телеканали М1 і М2.
Директором групи призначений Олександр Богуцький, членами правління – Ірина Лисенко, Володимир Бородянський, Валентин Коваль та  Андрій Партика.
«На сучасному інформаційному ринку один у полі не воїн. Юридична консолідація каналів – лідерів телевізійного ринку під брендом StarLightMedia є ключовим етапом довгострокової стратегії розвитку наших медіа-активів. Це результат тривалого еволюційного процесу нашого бізнесу і новий етап розвитку телеринку в Україні», – сказала Франчук.
Вона також повідомила про створення власного дому продажів рекламного часу на телеканалах групи StarLightMedia. За її словами, самостійні продажі підтримають розвиток українського ринку в цілому і дозволять рекламодавцям більш оптимально реалізувати свої маркетингові цілі, а також збирати більше коштів для розвитку власного виробництва в інтересах українських глядачів.
За словами Франчук, на сьогоднішній день StarLightMedia є найуспішнішим гравцем на українському медіаринку і найпотужнішим виробником національного українського телепродукту – пише Кореспондент.
Вона також зазначила, що StarLightMedia є лідером симпатій найбільш просунутої активної частини аудиторії від 14 до 49 років. Так, за словами Франчук, сумарна частка телегрупи в цьому глядацькому секторі становить майже 35%, а якщо відкинути канали, які не моніторяться, то частка каналів StarLightMedia становить 41%.
При цьому Франчук наголосила, що канали цієї телегрупи постійно розвиваються. Відзначимо, що акціонерами StarLightMedia стали Віктор Пінчук і Олена Франчук.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Куратор Показати IP 11 Листопада 2009 17:01
Круто Богуцький розкрутився. І Лисенко скрізь світиться з Ковалем. Тепер ці канали будуть певно піарити тільки обраних...
Українець Показати IP 11 Листопада 2009 22:47
Дивно,а чого "Аверс" не потрапив в те об"єднання :)
seal Показати IP 11 Листопада 2009 23:54
Новий, СТБ та ІСТV найкращі на сьогоднішній день українські телеканали. На інших практично немає що дивитись. Хочеться вірити, що об'єднання їх під одним брендом тільки додасть в якості телепродукту.
Торі ;) Показати IP 12 Листопада 2009 09:42
Всім добрий ранок :) Ну,не знаю як ICTV,а Новий і СТБ найкращі...
Vlad07 Показати IP 12 Листопада 2009 11:41
Канали ці, безумовно популярні. От тільки зворотною стороною популярності є велика кількість реклами. А коли її постійно вставляють посеред фільму або якоїсь передачі,то виникає бажання вимкнути телевізор і згадати незлим тихим словом усіх цих керівників.
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 14:40
Ну звичайно,був би мій тато президентом країни,я також мав би 6 телеканалів національного маштабу...
Юрій Показати IP 12 Листопада 2009 22:37
Головна властивість будь якої монополії це її потворність і смертельна небезпечність для суспільства, яке необачно її пригріло
Дмитро Тимощук Показати IP 16 Листопада 2009 11:32
сподіваюсь кількість переросте в якість. Хоча ці канали на разі і є одними з найкращих
Богдан Показати IP 18 Листопада 2009 10:58
Що ж - нічого дивного! Тепер україномовного матеріалу взагалі не буде на цих каналах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus