USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Плани Євромайдану на понеділок у Києві - відставка уряду Азарова

1 Грудня 2013 20:21
Учасники акції протесту в Києві завтра підуть пікетувати Кабінет Міністрів з вимогою відставки уряду Азарова.

Про це заявив один із лідерів опозиційних сил Арсеній Яценюк під час брифінгу для преси. «Ми маємо чіткий план на завтрашній день. Завтра починаємо з пікету Кабміну», - заявив Яценюк.

«Наша основна політична вимога на завтрашній день – це відставка Кабінету Міністрів України. Резолюція недовіри уряду знаходиться в ВР.
Партія регонів повинна проголосувати за уряд, який нищить людей, дає вказівку бити дітей і знищив нашу європейську мрію», - додав політик.

Наступним кроком до змін вважає відставку президента Януковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 1 Грудня 2013 22:38
Знову пощастило для цього кролика-яценюка. Виплив у брудній піні і рветься до влади.
Лучанин Показати IP 2 Грудня 2013 00:12
"який нищить людей, дає вказівку бити дітей і знищив нашу європейську мрію», - додав політик." - вказівку дав точно не Уряд і не Президент - в даній ситуації вони не самовбивці. Бити - це або самі беркутівці які зірвалися через постійну напругу, або їх же ж командири, теж, можливо, через це, або провокація. Пройде ще пару днів і все буде ясно, цього ніхто не зможе сховати. А хто постійно підбурює єврочиновників відносно Уряду та Президента України, хто рветься в Президенти, в кого нетримання. Адже не були підписані тільки торгівельні умови, які в дію, навіть в разі підписання, вступили б не так скоро. Проте була парафована угода про спільний повітряний простір. Чомусь про це всі мовчать, а в дію вона вступить вже через рік. За візовий режим та вступ до Євросоюзу і мови не було. За що народ цей політик "вигнав" на майдани? Це не він саме нищить нашу європейську мрію? Те що цими заворушеннями заради своєї особистою вигоди він відкинув країну і від підписання Угоди і від вступу до Євросоюзу - це незаперечний факт. А відносно дітей: нормальні здравомислячі батьки своїх дітей на майдани не випустять, хоча б через можливість захворіти, а "діти" старших курсів повинні вже чітко знати законодавство і наслідки тих чи інших дій, саме для цього вони і вчаться. Але в нас знання звикли купляти, тому і відбувається те що відбувається. Доречі, я чітко замітив, що ті, знайомі мені батьки, які дійсно вчилися в інститутах, своїх дітей на майдан не випустили нізащо. Саме знання - це наше європейське майбутнє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus