USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Половина шин в Україні – контрабандні

8 Липня 2009 19:38
Обсяг «сірого» (мінімізація оподаткування, ввезення шин за заниженою вартістю) і «чорного» (контрабанда, ввезення товару без митної реєстрації) імпорту легкових шин в Україну в 2008 році становить 50%. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як передає УНІАН, такі дані були представлені під час презентації аналітичного звіту за результатами проведення маркетингового дослідження «Вивчення українського ринку легкових шин», яке проводилося в квітні 2009 року агентством «PRP-Україна» спільно з московським маркетинговим агентством Demind.
Згідно з результатами дослідження, сьогодні понад 50% автомобільних шин ввозиться в Україну нелегально. Це майже третина міжнародних брендів і не менше 30% шин виробництва країн СНД. Обсяг втрат Державного бюджету внаслідок «сірого» і «чорного» імпорту шин, за оцінками експертів, може досягати 1 мільярда гривень. При цьому нелегальна продукція, зазвичай, низької якості і є небезпечною для кінцевого споживача, загрожує його життю і здоров’ю.
Дослідження українського ринку легкових шин проводилося в квітні 2009 року агентством PRP-Україна спільно з московським маркетинговим агентством Demind.
Метою дослідження було вивчення обсягу, структури, ключових тенденцій українського ринку легкових шин.
При проведенні дослідження застосовувалися такі методи збору і аналізу інформації: глибинні інтерв`ю з експертами українського ринку шин; аналіз результатів проведених раніше маркетингових досліджень, а також аналіз даних з відкритих джерел; кількісне анкетне опитування споживачів легкових шин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аноніма Показати IP 8 Липня 2009 22:07
З такою податковую і митною політикою, особливo під чfс кризи, в цьому нічого дивного!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus