USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Порошенко проти воєнного стану

23 Липня 2014 08:45
Президент України Петро Порошенко заявив, що виступає проти введення воєнного стану в країні, - інформує ТСН.

Як повідомляють у прес-службі президента, про це він сказав під час зустрічі з представниками депутатських фракцій та груп.

"Закликаючи владу до ухвалення рішення про введення воєнного стану, народні депутати мають усвідомлювати наслідки для країни такого рішення. Сьогодні навіть одне необережне слово здатне потягнути за собою великі наслідки", - зазначив Порошенко.

Він також наголосив на тому, що Україна сьогодні вже перебуває у стані бойових дій та має обороняти свою територію, а для цього необхідна боєздатна армія та відповідне її забезпечення, що неможливо під час воєнного стану.

"У воєнному стані заборонено постачання зброї, продукції подвійного призначення, а нам треба виграти війну", - підкреслив президент. Окрім того, з його слів, під час воєнного стану стає неможливою підтримка держави міжнародними фінансовими інституціями. "Країнам у стані війни МВФ не дає грошей. Про це ніхто не думає, коли ставить сьогодні питання про воєнний стан", - сказав Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus