USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Порошенко розіслав запрошення на інавгурацію

18 Лютого 2010 08:37
Після рішення Верховної ради на основі постанови й звернення офісу новообраного президента МЗС направило відповідні ноти щодо інавгурації.
Міністерство закордонних справ вже розіслало ноти з приводу інавгурації 25 лютого новообраного президента України лідерам інших країн.
Про це Інтерфаксу повідомили в міністерстві, передає ТСН.
«Після рішення Верховної ради на основі постанови й звернення офісу новообраного президента МЗС направило відповідні ноти щодо інавгурації», - йдеться у повідомленні.
Як відомо, такі ноти включають інформацію з приводу дати інавгурації і є запрошенням на цю подію.
Раніше парламент прийняв постанову про призначення інавгурації новообраного президента на 25 лютого.
Нагадаємо, у четвер, 17 лютого, перший заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрій Кожем\'якін вніс на розгляд Верховної ради проект постанови про скасування рішення ВР щодо призначення президентської інавгурації Віктора Януковича на 25 лютого.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus