USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прем’єр обіцяє розібратися із «земельною мафією»

7 Грудня 2009 14:59
Сьогодні в Києві у приміщення Жовтневого палацу учасники урочистого зібрання з нагоди Дня місцевого самоврядування з ініціативи прем’єр-міністра Юлії Тимошенко створили Національний конгрес місцевих і регіональних рад України. Як інформує репортер «ВН» із Києва, прем’єр обіцяє невдовзі відкрити представництво цього органу в Конгресі місцевих і регіональних  Ради Європи.
 

На зібранні голова уряду Тимошенка окреслила свої дії на можливій посаді Президента України в розрізі діяльності органів місцевого самоврядування. Зокрема, прем’єр планує віддати повну владу на землю людям і громадам. Бо нині земля «це предмет зазіхань багатьох ділків», - зазначила вона.
 
Тимошенко планує розробити проект бюджетного кодексу, згідно з яким близько 70 відсотків бюджетних коштів залишатимуться в регіонах. І лише 30 відсотків підпадатиме під юрисдикцію столиці.
 
Заодно, голова уряду планує продовжити програму безкоштовної видачі актів на землю. Адже понині із 6 мільйонів актів видано всього 1 мільйон. Прем’єр обіцяє подолати земельну мафію. «Бо це предмет зазіхань багатьох ділків».
 
Вона запевнила голів місцевих рад, що й надалі продовжуватиме лобіювати створення мережі обслуговуючих кооперативів, ініціюватиме прийняття Закону про перспективні райони.
 
На урочистостях прем’єр відзначила Ківецівську районну раду, де вдалося реалізувати кілька дієвих соціальних проектів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Індіана Іван Показати IP 7 Грудня 2009 15:12
тож прем’єр і є земельна мафія!
seal Показати IP 7 Грудня 2009 15:33
Ех, а так хочеться, щоб нам, нарешті, перестали обіцяти, а почали щось робити конкретніше! А то уже й бандити в тюрмах, і життя у нас покращилось вже сьогодні і т.д. і т.п..................
Юка Показати IP 7 Грудня 2009 15:50
До seal: ех, а як мені хочеться! однак обіцянки лишатимуться обіцянками до нових виборів, а там, дивись, і нові казки попридумують, чим людей забавити і як їх ввести в оману
seal Показати IP 7 Грудня 2009 16:12
До Юки. Осб-ось. Адже навесні нас чекають вибори мера. А восени, скоріше за все - дострокові парламентські вибори. Так, що казочки нам ще довго слухати, тільки вуха підставляй.
Zheniok Показати IP 7 Грудня 2009 22:45
З Губським буде розбиратись чи шо?
misterious777 Показати IP 10 Грудня 2009 15:47
Давно пора би розібратися....хай-но Тимошенко переможе і впевнений, вона наведе порядок
Lyuska Показати IP 15 Грудня 2009 21:29
Ну а що! я вірю що вона зможе це зробити! і накінець молодим сім"ям по 6 соток дадути як обіцяли, а то заяву написали 1,5 роки тому а досі чекаем! де та земля не відомо! Може хоч жінка наведе порядок!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus