USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Президент у середу проігнорував не тільки Волинь

9 Грудня 2010 08:45
Президент Віктор Янукович не прийшов на п'ятий Форум європейських і азіатських медіа в Києві, хоча його участь в заході 8 грудня було анонсовано.

Про це заявила учасник форуму, російська журналістка Олена Риковцева в ефірі телеканалу ТВі, - пише Українська правда.

"Ваш Віктор Федорович - це такий важкий секретар обкому. Він весь як би з радянського телебачення, і він разом зі своїм виглядом, зі своїм іміджем повертає вам радянське телебачення. Ну, людина така...", - зазначила вона.

Журналіст розповіла, що минулого року на форумі до журналістів вийшов Дмитро Медведєв, провів прес-конференцію та відповів на всі питання, які цікавили журналістів.

"Віктор Федорович був заявлений як контактер з журналістами. На жаль, він відмовився, не прийшов. Чому? Не зрозуміло. У кулуарах є така версія, що він просто не готовий до такого, імпровізаційного спілкування з пресою", - зазначила вона.

"Він просто робить якісь ляпи, від яких йому, може бути потім ніяково. Але я хотіла б його закликати, користуючись нагодою: приходьте все-таки на форум", - сказала журналіст.

Нагадаємо, того ж дня не відбувся анонсований раніше візит президента у Волинську область.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus