USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шовковський спростував інформацію про завершення кар'єри

31 Жовтня 2014 13:40
Голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський спростував чутки про завершення спортивної кар'єри в кінці сезону. Останнім часом він не давав жодного інтерв'ю про своє спортивне майбутнє. А інтерв'ю, опубліковане днем раніше у російських ЗМІ, виявилося річної давнини.

"Так народжуються чутки!!! Це витяг з інтерв'ю річної давності Там згадується гра з "Тун"((( Спортивна кар'єра гравця може завершитися як логічно, так і раптово. І одному тільки Господу Богу відомо, скільки гравцю відведено матчів зіграти! Але те, що останнім часом я не давав жодних інтерв'ю щодо свого спортивного майбутнього - це точно!", - написав Шовковський у Facebook.

Нагадаємо, вчора, 30 жовтня, йшлося про те, що Шовковський натякнув про завершення футбольної кар'єри. Мовляв, не хоче бути тягарем для "Динамо".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus