USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Скасовану субсидію можливо буде відновити

2 Березня 2016 23:03
Субсидії, які скасували через виявлені порушення чи неточності в деклараціях про доходи, можна буде відновити.

Дали роз'яснення в міністерстві соціальної політики щодо оскарження рішення соціальних органів житлової субсидії.

Про це повідомляє 7 днів info.

Представник міністерства Музиченко Віталій розповів, що, приміром, якщо родина не надала в декларації про доходи відомості про оренду гаража, і їй за це скасували субсидію, діяти потрібно таким чином: спочатку потрібно з'ясувати, чи взагалі такий факт буде враховано при наданні субсидії.

Якщо так, тоді її скасують, і доведеться повернути або всі кошти, які родина отримувала раніше, або сам розмір субсидії зменшиться, а зайві гроші буде потрібно повернути. Також, такі дії органу соцзахисту українці завжди зможуть оскаржити в суді.

Нагадаємо, що раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, кого й за що можуть позбавити субсидії.

«Зі скаргою на дії або бездіяльність місцевого органу соціального захисту слід звернутися в орган влади, якому він підпорядковується. Зокрема, якщо не призначив або припинив надання субсидії районний орган соціального захисту, можна звернутися до керівництва районної держадміністрації або виконавчого комітету міської ради. Далі можна звернутися в обласне управління або департаменту соціального захисту, до керівництва обласної державної адміністрації», – пояснив Музиченко.

Якщо після всіх цих інстанцій громадянин залишився без субсидії й надалі – в такому випадку потрібно йти до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus