USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Сьогодні Лобода влаштує Євробаченню «антикризову програму»

14 Травня 2009 17:17
Сьогодні в Москві українська співачка Світлана Лобода виступить у другому півфіналі «Євробачення-2009» під номером 17 з піснею «Anticrisis girl» («Антикризова дівчина»). Про це 14 травня повідомляють «Волинські Новини».
Як проінформували УНІАН організатори конкурсу, свої номери сьогодні представлять учасники з 19 країн, і 10 з них потраплять до фіналу.
Згідно з жеребкуванням, відкриють концерт представники Хорватії, і далі по порядку виступлять артисти з Ірландії, Латвії, Сербії, Польщі, Норвегії, Кіпру, Словаччини, Данії, Словенії, Угорщини, Азербайджану, Греції, Литви, Молдови, Албанії, України, Естонії і Нідерландів.
Сюжет другого півфіналу - гумористичний, в ньому обіграються стереотипи, пов’язані з Росією. Після закінчення другого півфіналу стануть відомі всі 25 фіналістів «Євробачення-2009».
За підсумками першого півфіналу, який відбувся 12 травня, у фінал вийшли Туреччина (співачка ХАДІСЕ з піснею «Dum Tek Tek»), Швеція (Малена ЕРНМАН з піснею «La Voix»), Ізраїль (дует Ноа і Міри АВАД з піснею «There Must Be Another Way»), Португалія (група «Flor-de-lis» з піснею «Todas As Ruas Do Amor»), Мальта (К’ЯРА з композицією «What If We»), Фінляндія (дует «Waldo`s People» з піснею «Lose Control»), Боснія і Герцеговина (група «Regina» з композицією «Bistra Voda»), Румунія (ЕЛЕНА з піснею «The Balkan Girls»), Вірменія (сестри ІНГА і АНУШ з піснею «Jan-Jan») і Ісландія (ЙОХАННА з композицією «Is It True?»).
Автоматично потрапляють у фінал країни «Великої четвірки» – Велика Британія, Франція, Німеччина і Іспанія, а також Росія як країна-переможець конкурсу минулого року.
Ведучі півфіналів – топ-модель Наталія Водянова і телеведучий Андрій Малахов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus