USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ціни на нафту знову падають

16 Січня 2009 16:39
На Нью-йоркській сировинній біржі барель «чорного золота» напередодні здешевшав майже на 2 долари й тепер коштує 35 доларів 40 центів. Причиною експерти вважають прогнози ОПЕК, що економічний спад цього року спричинить падіння попиту на нафту. Про це 16 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт ICTV, фондові біржі демонструють зростання. Індекс токійського ринку зранку зріс на 1,27%. Таким чином він продовжив невеликий підйом, зафіксований напередодні на нью-йоркській біржі. Там індекс «Доу-Джонс» зріс на 0,15%, НАСДАК – майже на півтора.
Джерелом помірного оптимізму інвесторів стала звістка про те, що Конгрес Сполучених Штатів дозволив використання другої половини із семисот мільярдів доларів антикризового фінансового резерву.
На розблокуванні 350 мільярдів пакету наполягав новообраний президент Америки Барак Обама, головним завданням якого на новій посаді стане подолання фінансово-економічної кризи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus