USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У героїчної льотчиці буде новий адвокат

10 Липня 2014 22:00
Щоб забезпечити захист льотчиці Надії Савченко, глава держави Петро Порошенко доручив призначити нового адвоката.

Про це Президент заявив на зустрічі у четвер з начальником Управління внутрішніх справ міста Горлівка Андрієм Крищенко, повідомляє ТСН.

Порошенко пообіцяв докласти зусиль для визволення всіх заручників, захоплених на Донбасі, в тому числі й Надії Савченко, яку утримують у російській в’язниці. "Ми не заспокоїмось до тих пір, доки не буде можливості повідомити мамі Надії, що з її донькою, героїчною Надією Савченко все гаразд", - заявив президент.

А далі наголосив: "Надія Савченко для нас усіх є символом боротьби за Україну. Перебуваючи у заручниках, вона продемонструвала справжній, сильний, бойовий український дух військовослужбовця, який не зраджує Батьківщину".

Президент визнав, що ситуація дуже важка. "Ніхто не має права викрадати українських громадян, український військових. Це є порушення всіх без виключення міжнародних угод, всіх норм міжнародного права і є категорично неприйнятним", - сказав він. Також висловив впевненість в тому, що Савченко "повернеться в Україну здоровою та буде захищати Україну і надалі".

Нагадаємо, терористи взяли Савченко у полон на Сході України. Пізніше з'ясувалося, що вона знаходиться в СІЗО Воронежа, і її збираються судити за звинуваченням у причетності до вбивства російських журналістів. МЗС України висловило рішучий і категоричний протест у зв’язку з незаконним вивезенням її на територію Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дончанин Показати IP 11 Липня 2014 07:08
"МЗС України висловило рішучий і категоричний протест у зв’язку з незаконним вивезенням її на територію Росії" - а кто ее вывозил? Она собственными ножками без охраны перешла границу. Этот факт зафиксирован на видео. Просто у нее был выбор: выпускают в толпу женщин, либо выпускают в Россию.
Дина до Дончанин Показати IP 11 Липня 2014 10:52
Тебя, бы урода, выпустили здесь в толпу женщин, особенно тех, чьи сыновья, братья, мужья и любимые сейчас мобилизованы. Разорвали бы тебя, скота, на части. А вашей толпе женщин что бесноватся то? их здоровенных бугаев никто не мобилизовывает, отсиживаются скоты под их юбками и выезжают в безопасные места, в частности и сюда к нам. Запомни гад, что наша толерантность и терпение не бесконечны, доведете до критической точки, уже почти довели, увидите. Администрация сайта - заткните этого урода, сколько можно его здесь терпеть. В одно и тоже время вы помещаете статьи о погибших "на сході волинянах" и выпускаете коменты этого говна дончанина и ему подобных, имейте уважение в конце-концов к жителям нашей области.
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 07:16
Юрген Гримм: "если человек имеет доступ только к западным СМИ, а потом вдруг оказывается на месте событий, то он видит, насколько сильно расходятся репортажи и реальность". И дальше: "фактическая интеграция Украины со всеми ее экономическими проблемами была бы очень взрывоопасна для самой Европы". А если говорить честно - она просто невозможна"... "По результатам выборов в Европарламент нам ведь известно, что ЕС не слишком-то популярен у некоторых входящих в него государств. И тут, словно подарок небес, возникает страна, которая говорит: "Ууу, мы хотим в Европу!" В этой ситуации для ЕС было психологически соблазнительно всецело встать на сторону одной из сторон конфликта",- рассуждает он. По словам Гримма, это "побудило надежды и ожидания", да вот только "фактическая интеграция Украины со всеми ее экономическими проблемами была бы очень взрывоопасна для самой Европы". А если говорить честно - она просто невозможна.
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 08:42
Але ж і морда
Оксана до Анонім Показати IP 11 Липня 2014 09:57
А ти попади в полон і тоді подивись на свою морду! Сам морда.
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 10:33
Власенка призначте, він з Юлькою навіть революцію в Україні "порєшалі"
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 23:43
Бандитам туда и дорога.
До Оксани Показати IP 12 Липня 2014 17:47
А як ви здогадались, що я про цю пані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus