USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Горлівці стратили або інсценували страту офіцерів міліції. ОНОВЛЕНО

27 Травня 2014 15:00
Терористи в Горлівці розстріляли двох начальників міської міліції за небажання підкорятися ДНР.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на Остров.

При особовому складі, були привселюдно страчені (розстріляні) начальник кримінальної міліції Калінінського району міста Роман Бабюк і начальник карного розшуку цього ж району Дмитро Крикунов. Страта відбулася об 11:30 на території Горлівського УБОЗу. Наказ зачитав колишній командир батальйону ППС Шульженко. Здійснили терорист Безлер і його команда.

"Одягли мішки на голову й розстріляли", - розповідає очевидець.

Причиною страти терористи назвали "порушення присяги ДНР".

Крім того, сайт Gorlovka.ua повідомляє, що терористи ДНР у вівторок скликали особовий склад Калінінського РВ (міліціонерів, які виконують свої службові обов'язки, а не тих, що перебували у відпустці або на лікарняному) і повідомили про покарання за небажання підкорятися ДНР.

Раніше працівникам Калінінського РВ міліції давалося 48 годин на те, щоб вони написали заяву-присягу ДНР, але по закінченню часу ніхто на цей крок не пішов.

Згодом з'явилася інформація, що міліціонери, можливо, ще живі. Про це заявили у прес-службі ГУМВС Донецької області, - повідомляє «Остров».

Зі слів працівника прес-служби, розстріл дійсно був, але оскільки страчені були з мішками на головах, їх особи залишаються невідомими. Працівник прес-служби повідомив, що начальник кримінальної міліції Калінінського району Горлівки Роман Бабюк і начальник карного розшуку цього ж району Дмитро Крикунов, нібито, поки живі, їх бачили сидячими в СІЗО.

Згідно з інформацією з іншого джерела, розстріл виявився інсценуванням, патрони, нібито, були холостими. В даний момент міліціонерів тримають в гаражі ВБОЗу і допитують .

Перевірити це наразі не неможливо - Бабюк і Крикунов на зв'язок поки не виходять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
назарій Показати IP 27 Травня 2014 15:55
жах!!!!!горіти в пеклі їм і сімії до 7 покоління!!! а чому влада нічого не робить? де порошенко?
Українець до назарій Показати IP 27 Травня 2014 16:12
Дончанин где твой умный комент, или ты уже на ишаке выезжаеш с Донецка на Мацкву
Олекесандр Показати IP 27 Травня 2014 16:13
ПРи чому тут Порошенко, як діти малі... Він ще ніхто. А я б почитав би зараз днецьких ботів, які кормляться тут
Українець Показати IP 27 Травня 2014 16:29
Дончанин а комент по поводу ментов? Твоя версия происшедшего.
олег Показати IP 27 Травня 2014 16:36
як порошенко ніхто він ще у неділю сказав що він президент! вже й людям подякува пора діяти нема коли чекати щось коли в країні таке робиться ! чи чекати ще місяць і хай людей і далі вбивають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus