USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Україна не захищена від комп’ютерного піратства, – міжнародні експерти

1 Червня 2009 16:18
Українці звикли користуватися неліцензійним програмним забезпеченням й не уявляють, що за такий продукт потрібно платити, – наголошують міжнародні фахівці. Про це 1 червня повідомляють «Волинські Новини».
Комп’ютерне піратство – це шалені збитки, кажуть виробники програмного забезпечення. А в піратському комп’ютерному просторі економіку не збудуєш. Комп’ютерне піратство призводить до мільярдних втрат доходів, робочих місць та податків. Найнижчий його рівень у США та Новій Зеландії,  – пише  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Wolf Показати IP 1 Червня 2009 16:51
Україну треба захищати не від тих, кого називають "піратами", а від так званих "правовласників". Автори і "правовласники" - це не одне і теж саме. Це різні речі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus