USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Уряд врятував імідж Надії Савченко, – адвокат

5 Жовтня 2016 23:20
Скасування «закону Савченко» різко вдарило б по політичному іміджу партії «Батьківщина» і самої Надії Савченко.

Про це заявила адвокат Ганна Маляр, - йдеться у повідомленні інформаційного порталу «Знай».

Відомо, що сьогодні Кабмін направив у Верховну Раду терміновий законопроект про внесення змін до «закону Савченко», що стосується засуджених за тяжкі та особливо тяжкі злочини.

«Тому що це був іміджевий закон, і для політичної сили, членом якої є Савченко, і для неї самої. Тому скасування цього закону - це удар по іміджу. Відповідно, були якісь, очевидно, домовленості і торги, після яких вирішили, що повністю закон не скасовуватимуть, хоча це було б правильне рішення, а внесуть зміни, щоб і державі було краще, і Савченко не постраждала", - заявила Маляр в коментарі «Голосу столиці».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Кабінет міністрів схвалив виключення із «закону Савченко» осіб, які вчинили тяжкі злочини. Відповідне рішення прийняли під час засідання уряду.

До слова, нагадаємо, що свого часу авторка скандального закону Надія Савченко запевняла, що захищатиме закон, мовляв, він - ідеально правильний.

Проте, сьогодні Уряд схвалив зміни до закону, в рамках якого на волю вийшло 8 200 засуджених та ув'язнених, та ще 34 000 підлягають звільненню з місць позбавлення волі за рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Просто Показати IP 6 Жовтня 2016 09:40
Іпануті на всю голову. Жалко поліцію і т.д. тільки, роботи буде куча, а обс*рати так само будуть.
маркус Показати IP 6 Жовтня 2016 09:56
Ей ти поліції жалко ,,,жалко в пчолки,,, вони у людей забирають посвідчення а пітім кажуть я нього перший раз бачу, От така наша поліція вельми шанована то розберись хто на всь,,,,,,,,,........
Рома Показати IP 6 Жовтня 2016 10:43
Цю Савченко посадити давно потрібно, а їй героя дали, абсурд. Як така психічно-хвора людина може бути при владі?)
Ladko Показати IP 7 Жовтня 2016 13:27
А чому ніхто не дає статистику, скільки злочинів вчинили звільнеі з увязнення, що вийшли без "закону Савченко"? І невже ті. що вишли по цьому закону сиділи в СІЗО щонайменше 10...15 років?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus