USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Криму захопили штаби прикордонників

2 Березня 2014 18:19
Велика кількість невідомих осіб штурмом взяла штаби Азово-Чорноморського регіонального управління та Сімферопольського прикордонного загону.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Згідно з повідомленням, нападники виламали всі двері, знищили автоматизовані робочі місця та засоби зв'язку.

Натомість кімнати зберігання зброї були зачинені і прикордонники не допустили захоплення зброї.

У відомстві розповіли, що загострення ситуації розпочалося о 14:14, коли до Азово-Чорноморського управління Держприкордонслужби під’їхали люди в цивільному одязі і демонстративно почали екіпіруватися в бронежилети та шоломи.

Невдовзі до них приєдналася група озброєних військовослужбовців Росії, які прибули на автомобілях "Камаз" та "Урал", - йдеться у повідомленні.

Наразі тривають переговори, прикордонники вимагають від нападників залишити будівлю регіонального управління та прикордонного загону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Йовік Показати IP 2 Березня 2014 18:21
коментар було видалено
123 Показати IP 2 Березня 2014 20:11
Гусь, ти ще тут? Хто Крим визволятиме від мацкалів????
Бульба Показати IP 2 Березня 2014 21:36
Собрались однажды на Майдане: послы США, Франции, Испании, Германии, Дании; помощник госсекретаря США Виктория Нуланд; американские сенаторы Крис Мерфи и Джон Маккейн; министр иностранных дел Германии Гидо Вестервелле; верховный представитель Европейского союза по иностранным делам и политике безопасности Кэтрин Эштон; бывший президент Грузии Михаил Саакашвили; министр иностранных дел Голландии Франс Тиммерманс; европарламентарий Яцек Протасевич; министр иностранных дел Литвы Линас Линкявичюс; спикер сейма Литвы Лорета Граужинене; бывший премьер-министр Польши Ярослав Качиньский; сенатор Чехии Яромир Штетина - и… обвинили Россию во вмешательстве во внутренние дела Украины!
НЕЛУЧАНИН до Бульба Показати IP 3 Березня 2014 01:12
ТИ ЗАБУВ ДОДАТИ, ЩО КРУГОМ МАЙДАНУ БУВ ВАГОН ФСБ-ЕШНИКІВ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus