USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Приймати біженців на Волині? Та скоро ми самі будемо біженцями в Польщі

16 Березня 2014 15:44
Влада розводить демагогію, нічого не роблячи для того, щоб захистити Україну, - вважає учасник сутичок у Києві Іван Войчук. У коментарі представникам ЗМІ він закликав не допускати до влади на Волині політичні партії, які були бездіяльними, зокрема «Батьківщину» та «Свободу». Натомість, з його слів, у владі повинні бути управлінці віком до 36 років, як це зробили у Грузії.

З проханням надати слово для виступу зі сцени луцького Євромайдану активіст звернувся до організаторів Народного Віча, що відбулося 16 березня у Луцьку. Спочатку Івана Войчука не пропускали на сцену, втім, згодом усе ж дали можливість виступити перед громадою.



Він розповів, що був учасником подій на вулиці Грушевського у Києві з 20 по 24 січня, та на Майдані з 14 по 18 лютого, де його поранили.

«Тут хтось вийшов і говорить про те, що треба приймати біженців. Та скоро ми будемо біженцями у Польщі. С-300 вже в Україні», - обурився Іван Войчук.

З його слів, координаційна рада у Києві, до якої він входить, висунула ультиматум Олександру Турчинову та Андрію Парубію, з вимогою визнати терористами озброєних людей без розпізнавальних знаків, які перебувають у Криму. На думку активіста, у Луганську, Донецьку та Херсоні влада повністю бездіяльна і ніякі політичні сили нині не захищають українців.



Як розповів Іван Войчук, коли він намагався потрапити до голови облдержадміністрації, оскільки були заблоковані рахунки з коштами для допомоги пораненим, його не хотіли пропускати охоронці, демонструючи зброю. Це, на його думку, сором для нової влади, яка прийшла на крові хлопців, загиблих у Києві.

У коментарі представникам ЗМІ Іван Войчук закликав не допускати до влади на Волині політичні партії, які були бездіяльними, зокрема «Батьківщину» та «Свободу». Натомість, з його слів, у владі повинні бути управлінці віком до 36 років, як це зробили у Грузії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 39
Андрій Показати IP 16 Березня 2014 15:49
+1. Повністю підтримую. Знову нас всіх пошили в дурні. Як кажуть "Від перестановки доданків сума не змінюється......."
доця до Андрій Показати IP 16 Березня 2014 21:50
В першу чергу треба зкинути пристосуванця пустоцвіта. під час подій у листопаді-лютому його не було ні видно ні чути, а зараз... аля-оп.... і ось він з'явився волинський месія.
дідо Показати IP 16 Березня 2014 15:53
БЮТ - це пята колона Кремля. Аферистка Тимошенка зрадила країну підмахнувши газовий пакт з Путіним в 2009 році. З того часу Кремль почав готуватись до війни з Україною. Тепер Пустовіт та секта готуються пропихнути Григян на посаду президента.
Всезнайко Показати IP 16 Березня 2014 16:03
Бачите, у цього майданівця бірочка "Преса" Ото і гванділи, що журналістів били на майдані, їм всім такі повидавали... Журналісти, мля...
+ Показати IP 16 Березня 2014 16:06
ЩЕ кажуть собаки щоб зброю здавали шоб нас виризали незнаю коли але скоро будуть ци зелени тут...
))))))))) до + Показати IP 16 Березня 2014 16:14
Да скорей бы уже
123 до ))))))))) Показати IP 16 Березня 2014 16:31
.опа
Анонім до ))))))))) Показати IP 16 Березня 2014 19:08
100%хай приходять бо ті майдауни вже достали.
Колян Показати IP 16 Березня 2014 16:20
Правий сектор не випускав на сцену. Звичайно, у них же ж там все по сценарію. Неугодним - слово не давати!
Українка до Колян Показати IP 16 Березня 2014 16:51
Гнила система в нас. Ніхто не хоче мінятись.Одне говорим, друге робим, третє думаємо. Вкрадені гроші і безнаказаність - весь цей бардак породило. Міняймося!!! Почнімо з себе. Надіймося самі на себе. ПРАЦЮВАТИ ПОТРІБНО, а не по салонах краси швендяти, нігті нарощувати і причоски вкладати. Хочемо все і зразу. Зараз більше свят, ніж буденних днів. забули, що таке совість, чесність, культура. Дотримуватись 10 заповідей Божих. Бога не обманим.Все таємне стає явним.
Українка до Українка Показати IP 16 Березня 2014 17:03
Хватить нам партій.Те, що партія сказала- до жопи. Треба , щоб чесна людина керувала, мудра, господар добрий. Дбала про народ не на словах, а на ділі. Хто був 23 роки в партіях, депутатами ВР, і т.д. обманювали людей, розводили політиканством. Бабло з партій тих мали, відмивали бюджетні кошти.. Це ми знаєм. МОЛОДИМ І ПРАЦЬОВИТИМ ЛЮДЯМ ДОРОГУ, АЛЕ НЕ СИНОЧКАМ ОЛІГАРХІВ, БО ВОНИ НАВІТЬ НЕ ЗНАЮТЬ, ЩО ТАКЕ СОВІСТЬ, І ДЕ МОЛОКО БЕРЕТЬСЯ, МІСЦЕВИМ ГРОМАДАМ- ВЛАДУ І ВИЗНАЧАТИСЯ НА МІСЦЯХ ХТО ПОТРІБНИЙ.
Запорожье до Українк до Українка Показати IP 16 Березня 2014 17:09
Читал коменты про весь этот бедлам. И впервые читаю то, что нужно делать! СПАСИБО! Только добавлю от себя, всю политическую верхушку заставить вручную дороги асфальтировать. И чтобы все видели.
Саша Показати IP 16 Березня 2014 17:47
Повністю підтримую,його правду сказав,зараз Юль на всі посади ,обл і райадмінстрацій ставляє своїх людей ,щоб під час виборів презедента задіяти адмінресурс,про людей вона не думала і не думає і не буде думати,рано її випусти ,після виборів треба було відпускати ,і правий сектор слабо діє ,по всіх районах головив райдержадміністряцій її яеі вже давно себе дескредетували і правий сектор мовчить ,Колєсніков розїзжає собі як ні в чому не бувало ,винещив весь ліс на поліссі ,в маневицькому районі взяв в оренду 200га.лісу на 49 років і кожної суботи приїзжає охотиться на конях як в себе дома ,і правий сектор мовчить,якщо почали то до кінця закінчуйте,і почистіть свої ряди від тих хто зараз під слідством за дрібні крадіжки і перекинулися в самооборону і прикриваються а де хто і условку має.
Валерій до Саша Показати IP 16 Березня 2014 19:53
Чиста правда! В Володимир-Волинську правий сектор не те що мовчить, а щей захищав провладного мера разом з його бандою. А опозиція тільки на площі могла кричати. Коли доходить діло до голосування на сесії - так голосує як їм скаже мер. Ніхто не думає про людей і про країну. Все сплошна брехня!!! Говорять одне - роблять по іншому! Все одне і теж кодло! Стараються втриматись при владі любою ціною! А даному випадку скільки людей загинуло і покалічено!
Волинянка Показати IP 16 Березня 2014 18:05
Повністю підтрмую вас,хто дає коменти. Всіх викинути, всіх синочків олігархів, всіх,колиніх партійців, які позипихали своїх діток директорами. Викинути всіх директорів і заступників директорів в кожній бюджетній організації. Пставити 35-40 річних наших розумних діток,вони дійсно не знають, де береться молоко.Подивіться навіть,що робиться в культурі. Там усі старі клячі по 60- 80 років при кермі. Бібліотеки обласна юнацька і наукова.Обсадилися своїми кадрами, вони там пупи,беруть кого небудь, але ні одного з вулиці простого пеціаліста. Доплати поробили собі по 50 проц, при зарплаті 5 і більше тисяч.І це при такій скруті самі собі дають,дуже сильно працюють,як на шахті.Творять,що хочуть і ніхто їх не перевіряє.А чи потрібно стільки цих бібілотек,як в Луцьку я вже не нічого не мовлю про область,де в селах тільки і назва,що бібілотека,тільки гроші одержують, де нічого не робиться ,навіть на роботу не ходять.Хто цим цікавиться.А ніхто? Якщо вирішили міняти щось то міняйте
Баба з ОДА до Волинянка Показати IP 16 Березня 2014 18:24
Згідна. В Україні надзвичайно роздута як соціалка так і надбавки та доплати до посадових окладів. Ніякий бюджет цього не подужає. Видатки бюджету мають відповідати надходженням. Ми ж усі роки незалежності живемо за рахунок міжнародних кредитів, частина яких іде на погашення відсотків, частина розкрадається, частина, як кістка, кидається народу перед черговими виборами у вигляді ще якоїсь надбавки до посадових окладів з метою залучення додаткового електорату. Щоб наповнити бюджет потрібно працювати, а не плескати язиками та провести не номінальні, а реальні антикорупційні заходи. Чому Грузії вдалось, а нам зась?
оля до Волинянка Показати IP 16 Березня 2014 18:44
Може ліпше базари з спекулянтами порозганяти, та заставити наших "бідних" заробітчан податки платити. Бібліотеки потрібні щоб молодь телепнями не росла. Сьогодні періодики чи словників не дуже на зарплату купиш, а в бібліотеці є.
Анонім до оля Показати IP 16 Березня 2014 20:41
Хто в ті бібліотеки ходить зараз? Є сенс залишити бібліотеки при університетах, при школах - доцільності в їх утриманні не бачу. Зараз усіх є інтернет.
my_gift до Анонім Показати IP 17 Березня 2014 20:55
Почитайте щось при відключенні електроенергії :-)
Бабі з ОДА Показати IP 16 Березня 2014 19:05
Щоб дізнатися, що Грузії вдалося, потрібно хоча б з місяць пожити в Грузії. не ведіться на брехлі ЗМІ
Анонім до Бабі з ОДА Показати IP 16 Березня 2014 19:09
в Грузії нічого не вдалося-мама там живе.
Анонім до Анонім Показати IP 16 Березня 2014 20:53
Не кажу про рівень життя населення. Треба бути або дуже наївним або надзвичайним оптимістом, щоб вірити що країна з розваленою економікою за кілька років встане з колін. Я говорю про рівень корупції, який реально зменшився за останні роки. За оцінками міжнародної організації Transparency International у 2013 році Грузія зайняла 55-те із 177 країн, а Україна-144 (сама корумпована країна в Європі).
Анонім до Анонім Показати IP 16 Березня 2014 20:54
Перепрошую у України 140-е місце.
До Оли Показати IP 16 Березня 2014 19:18
ага, разгоните базары со спекулянтами, я уже не говорю про то, что вас никто не заставляет там покупать, и идите в буратино к романюку...
Лучанин Показати IP 16 Березня 2014 19:56
От дійсно перша нормальна та розумна людина виступила на цьому Віче. Данильчуку, Гузю, та їм всім грьобагим прихильникам, дуже далеко до такої думки. Саме нездивовує те, що данильчушки не хотіли надати нормальній людині право на слово. Побоялись стовітсотково
Люда Показати IP 16 Березня 2014 20:10
Значить, знову хотіли як краще, а вийшло як завжди?
Українка до Люда Показати IP 16 Березня 2014 20:49
Шевченко ще писав : "За шмат гнилої ковбаси у Вас хоч матір попроси, то оддасте!!!" Гроші, гроші ,гроші!!! Більш нічого!! Грішимо, не думаємо, що все покинемо. ВСЕ МИНАЄ, ГРІХ ЗОСТАЄТЬСЯ!!! БОГА не обманути. Будьмо добрими людьми. Не виконуйте дурних вказівок!!! Майте свою голову. Починаймо з себе. Не грішімо. ДОБРО І ПРАВДА ПЕРЕМОЖЕ!!!
Анонім до Українка Показати IP 16 Березня 2014 20:58
Завтра, коли Ваша дитина попросить їсти, а Ви побачите, що холодильник та гаманець пусті, скажете: "Вибач, дитинко, але ж зараз піст".
Українка до Анонім Показати IP 16 Березня 2014 21:20
Мала на увазі, що чесно потрібно заробляти гроші. Звичайно дбати про дітей, кормити, одягати не заперечую. Але і навчити працювати. Наші дітки хочуть все і зразу.
Анонім до Українка Показати IP 16 Березня 2014 21:29
Згідна. Вважаю це однією з основних проблем нашого суспільства.
Українка до Люда Показати IP 16 Березня 2014 21:00
Добра немає в цілому світі. Грішимо, не каємось. Грошові куп'юри затьмарюють розум. Бабло, бабло,бабло. За шмат гнилої ковбаси у Вас хоч матір попроси, то оддасте- писав Шевченко.
Анонім до Люда Показати IP 16 Березня 2014 21:30
Не зовсім. Хотіли як краще, а вийшло так як вказали, бо ніхто не хотів думати і думати і далі не хоче! Хочете знайти відповіді - перестаньте слухати один одного і вже тим більше ЗМІ як українські так і російські. В кожного хто тут відписує є доступ до інтернету. Там є вся правда. Шукайте і аналізуйте!!!
!!! Показати IP 16 Березня 2014 21:32
Ото , беззаконня зачне нечестивий, і завагітніє безправ"ям, - і породить неправду. Він рова копав, і його викопав, і впав сам до ями,яку приготовив,- Біблія, Книга Псалмів 7 : 15-16.
Масим Показати IP 16 Березня 2014 21:55
Підтримую Сашу,дійсно багато в правому секторі знайшли прикриття ,звертаюся до Данильчука щоб не позорив небесну сотню ,а почистив ряди самооборони, в яких знайшли прихисток дрібні крадії телефон ,гаманців ,такі як Роман Корзик ,Василь Кондратюк, перший має условку вже понад рік,а другий під слідством за обкрадання випивших чоловіків ,зверніться на Гребоєдова пане Данельчук і вам все розкажуть про них і скільки ,ще таких у вас у правому секторі ,що ніколи не працювали і не працюють ,а жили і живуть за крадіжки і шантаж малолітніх,і яку ви люстрацію можити зробити ,якщо у вас в правому секторі ,половина дрібних грабіжників,чи ви вже домовилися із Пустовітом ділити посади,це виходить позбулися одних бандитів ,прийшли інші.
Анонім до Масим Показати IP 16 Березня 2014 22:39
ще гірші бандити.Це просто завал-просрали Україну
Андрій76 до Масим Показати IP 17 Березня 2014 01:35
Гірка правда життя...За відсутності дієвої влади у країні поширюються анархія і вседозволеність. Активізуються злочинці які під"шумок"революції здійснюють грабежі і мародерства відчуваючи безнаказаність...
СС Показати IP 17 Березня 2014 07:15
Волинську рызню там ще пам*ятають....давайте ъдьте...
тет Показати IP 17 Березня 2014 09:39
Повністю підтримую. Всіх керівників потрібно поміняти,бо вони своїх знову набирають до себе
ffff Показати IP 24 Березня 2014 10:50
опа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus