USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Раді створили слідчу комісію щодо розслідування смерті Сашка Білого. ОНЛАЙН

28 Березня 2014 10:27
Народні депутати створили Тимчасову слідчу комісію з розслідування обставин загибелі бійця "Правого сектору" Олександра Музичка. За відповідне рішення проголосували 232 депутати.

Нагадаємо, активісти Правого сектора в четвер увечері пікетували будівлю українського парламенту з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Аресна Авакова.

Дивіться онлайн трансляцію засідання Верховної Ради:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Крымчанин Показати IP 28 Березня 2014 10:39
если в такое сложное время на повестке дня в правительстве и парламенте стоит такой важнейший вопрос - что можно сказать обо всем этом? пусть каждый сам себе ответит..
фініта Показати IP 28 Березня 2014 11:15
По простому, за шини під Верховну Раду і побиті вітражі вчора їх треба було розігнати.Обнагліли.А всіх з незареєстрованою зброєю і без дозволу на носіння в громадських місцях за шкуру і в каталажку.При здійсненні опору-відстрілювати.І нічого панькатись, підтримки не мають, лиш створюють нестабільність.
Москаль Показати IP 28 Березня 2014 11:31
Эта возня вокруг шурика напоминает роение мух над кучей г..вна. Нормальные люди закопали бы и забыли, а тут все жужжат, жужжат...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus