USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

В Україні буде свій Лас-Вегас

26 Липня 2010 14:19
Законопроект про гральний бізнес в серпні надійде на узгодження до Кабміну.

Як повідомив заступник глави Держкомпідприємництва Сергій Третьяков, перелік територій, на яких гральний бізнес буде дозволений, уточнюється, - повідомляє «Українська правда» .

«Зараз нами і Мінфіном розробляється законопроект. До кінця цього місяця він повинен бути погоджений і в серпні направлений на узгодження з усіма міністерствами і відомствами», - сказав він.

Третьяков також зазначив, що проект обговорювався з операторами ринку: «Практично всі згодні з нашим підходом, для того, щоб все-таки ввести ліцензування азартних ігор, але вони не згодні з визначеними нормами, де повинен бути поширений гральний бізнес».

«Ви знаєте, що діє закон про заборону грального бізнесу і він вимагає від уряду визначити гральні зони, де таким бізнесом можна займатися», - сказав він.

«Зараз пропонується визначити п'ятизіркові готелі по всій Україні, три- і чотиризіркові готелі тільки в Криму і визначити курортні міста, де це можна було б ввести», - зазначив чиновник.

«Ми звернулися до губернаторів таких територій, і зараз пропонується декілька міст, але цей перелік уточнюється», - повідомив Третьяков.

Крім того, він нагадав, що за ліцензію на 7 років пропонується брати 5 мільйонів доларів. При цьому збережуться торгові патенти на кожну гральну одиницю. Буде запропоновано визначити більш жорсткі вимоги до організації бізнесу, а також до грального залу.

Третьяков пояснив, що на індивідуальному рівні українці зможуть користуватися послугами онлайн-казино, проте надання таких послуг операторами в Україні буде заборонено. Крім того, буде запропонований один державний оператор лотереї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus