USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні лимони продають по 50 гривень

2 Листопада 2009 18:47
В українських магазинах дефіцит продуктів, які лікарі рекомендують вживати для профілактики ГРВІ та грипу: лимони, часник, цибуля. Про це повідомляють «Волинські новини».
За кілька днів в одному з супермаркетів Черкас покупці скупили всі запаси лимонів, розповіла завідувачка супермаркетом. Схожа ситуація спостерігалася і в інших магазинах міста – пише Оглядач.
Вартість лимонів в торгівельній мережі та на ринках області досягла 50 гривень за кілограм. Голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Черевко пообіцяв боротися з проявами подібної спекуляції.
Ще тиждень тому вартість лимонів сягала 12 гривень за кілограм. У разі виявлення встановлення необґрунтованих цін – міська влада обіцяє накладати на магазини штраф, а ціну повертати до нормального рівня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталя Показати IP 2 Листопада 2009 22:41
А волинськими супермаркетами поцікавитися слабо? Чи тільки аби передерти...
Читач Показати IP 8 Листопада 2009 19:07
Треба зняти високі митні збори з імпорту та створити цільові прогрfми з відстеженням поставок цитрусів, яблук, часника на ринки. Тільки вживання свіжих фруктів та овочів разом зі здоровим способом життя веде до підвищення імунітету. А в нас їх тільки-но підвищили, напередодні зими забрали свіжу вітаміни, які не замінити ніякою хімією!
Микола Показати IP 25 Вересня 2013 15:33
В с.Маяки біля Луцька вирощують лимони в теплиці,продають цитрусові дерева яки плодоносять в квартирі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus