USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні з’явилася «Інтернет партія»

6 Квітня 2010 15:27
Міністр юстиції Олександр Лавринович підписав наказ про реєстрацію нової політичної партії – «Інтернет партії України».

Як повідомляє прес-служба міністерства юстиції України, реєстрація організації здійснена на підставі рішення засновницького з’їзду від 1 жовтня 2007 року про створення і затвердження статуту, програми партії. А також рішення засновницького з’їзду від 30 грудня 2009 про внесення змін до статуту партії, - повідомляє Інтерфакс .

Згідно з інформацією, наданою Мінюсту, головою партії обраний 27-річний одесит Дмитро Голубов. «Інтернет партія» заявляє, що сприятиме розвитку науки, інформатизації України, незалежних ЗМІ, боротьбі зі злочинністю, побудові екосоціальної та конкурентоздатної ринкової економіки, побудові демократичної держави європейського типу.

Міністерство юстиції внесло дані про реєстрацію організації в Реєстр політичних партій.

Інтернет партія стала 174 партійною організацією, зареєстрованою в Україні.

Довідково:

Згідно з законом України «Про політичні партії в Україні», діяльність партії може здійснюватися тільки після її реєстрації. Реєстрацію партій здійснює Міністерство юстиції.

Політичною партією вважається зареєстроване добровільне об'єднання громадян - прихильників певної загальнонаціональної програми громадського розвитку, має своєю метою сприяння формуванню і виразу політичної волі громадян, бере участь у виборах і інших політичних заходах
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SPIKER Показати IP 6 Квітня 2010 16:31
хлопчику сниться президентство???
маруся Показати IP 7 Квітня 2010 20:25
люблю україну. особливо за такі сюопризи! аж ...дух спирає так жити хочеться, щоб побачить чим це все закінчиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus