USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В українській армії немає грошей на стрибки з парашутом

23 Березня 2009 16:55
Відсутність коштів на проведення стрибків з парашутом може привести до катастрофічних наслідків в елітних аеромобільних військах. Про це 23 березня повідомляють «Волинські Новини».
«Цього року, у зв’язку з тим, що в бюджеті виділено значно менше коштів, немає грошей для закупівлі пального. І якщо минулого року найважливіший елемент бойової підготовки – парашутні стрибки – був виконаний на 101%, то цього року практично нічого», – розповів начальник управління аеромобільних військ командування Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Сергій Лісовий.
На його думку, якщо не будуть терміново виділені гроші на цей предмет бойової підготовки, аеромобільні війська самоліквідуються. «Складається катастрофічне становище і з закупівлею нових парашутів. На 8000 українських десантників залишилося всього 1507 комплектів»,– констатував пан Лісовий.
За його словами, якщо десантники не виконають «річну стрибкову програму», то вони не одержать пільгових надбавок до грошового забезпечення.
Як інформує УНІАН, у цьому разі, прогнозує Сергій Лісовий, представники елітних військ почнуть звільнятися з армії, оскільки наступного року їм доведеться йти на пенсії, розрахунок яких проводитиметься із знижених зарплат.
«Ми можемо втратити найпідготовленіший прошарок»,– підкреслив начальник управління аеромобільних військ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Березня 2009 10:31
может, прыгнем все без парашюта? :)))
Анонімолог Показати IP 24 Березня 2009 11:32
зато є гроші депутатам на лексуси!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus