USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В українських потягах можна буде посьорбати гаряченького

18 Грудня 2009 08:41
 
Ціна гарячих обідів у потягах коливається від 10 до 40 гривень. Готувати просто – спершу зняти плівку, далі до мікрохвильовки на хвилину.
Укрзалізниця збирається поліпшити харчування у пасажирських поїздах. Вона скликала кулінарів, щоб ті презентували, що вміють та наскільки смачно. До тендеру ще справа не дійшла - тут лише розглядають можливості різних компаній-виробників.
Гендиректора залізниці Михайла Костюка зацікавила комплексна послуга - виготовлення, зберігання та рознесення охочим перекусити. Головному залізничнику сподобалося, що провідники можуть ще й заробити з додатковими послугами.
Ті, хто вже працюють на ринку мають досвід харчування на авіаперевезеннях. Там їдять усі, і це входить до ціну квитка. На залізниці наразі їдять добровільно.
На залізниці розраховують, що 20-25% пасажирів користуватимуться гарячими обідами. Самі пасажири поки що ставляться до нової послуги з осторогою.
Таке харчування особливо буде зручним і корисним у поїздах, де немає вагонів-ресторанів – повідомляє ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
OrestN Показати IP 18 Грудня 2009 11:44
а хто буде гарантувати екологічність і санітарний рівень, яка інстанція. чи це не важливо
Юка Показати IP 18 Грудня 2009 11:48
тобто відтепер послуга з харчування входитиме і у ціну квитка на потяг?
seal Показати IP 19 Грудня 2009 23:53
Якщо на потягах запровадять примусове харчування (тобто включать вартість обіду у ціну квитка), то, думаю, Укрзалізниця втратить ще частину своїх клієнтів. Адже зараз вартість квитка, наприклад з Луцька до Києва що на поїзд, що на автобус практично однакова. Різниця лиш в тому, що поїзд їде майже півдоби, а автобус в два рази швидще.
Таня Показати IP 22 Грудня 2009 10:52
це мабуть той же "Доширак", що руйнує кишково-шлунковий тракт?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus