USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Раді розглядають питання про відставку уряду

3 Грудня 2013 11:18
Верховна Рада почала розгляд питання про відповідальність уряду, інформує УНН.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак проінформував, що 166 народних депутатів внесли до парламенту резолюцію недовіри Кабміну.

Після цього виступив народний депутат Арсеній Яценюк. Він наполіг на запрошенні до Ради уряду М.Азарова.

«Тут має бути присутнім злочинець Азаров і уряд», - сказав нардеп.

Нагадаємо, сьогодні ВР може проголосувати за резолюцію недовіри уряду Миколи Азарова.

Вчора комітет ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування вирішив рекомендувати парламенту прийняти за основу та в цілому проект резолюції під номером 3692 «Про висловлення недовіри уряду».

Як відомо, в Києві та інших містах України від 22 листопада проходили акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада.

В ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції «Беркут» жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності. Десятки людей були поранені, десятки затримані.

Після цього громадянські акції переросли в політичний протест. Опозиція закликала людей на Майдан і оголосила про підготовку до загальнонаціонального страйку. Серед основних вимог опозиції - відставка уряду М.Азарова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus