USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Верховна Рада заборонила «детальне зображення статевих органів» на обкладинках

12 Січня 2011 09:30
Верховна рада ухвалила в першому читанні проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» щодо захисту суспільної моралі.

За ухвалення цього рішення проголосували 324 народні депутати із 416, зареєстрованих в сесійній залі, пише «ТСН».

Законопроектом передбачається внести зміни до Закону України «Про охорону дитинства», згідно з яким з метою захисту морального та фізичного життя дітей забороняється втягнення дітей у діяльність з виробництва й обігу продукції сексуального чи еротичного характеру, порнографічних матеріалів, надання послуг, а також організації й проведення видовищних заходів сексуального чи еротичного характеру; розповсюдження продукції сексуального чи еротичного характеру, порнографічних матеріалів, надання послуг і проведення видовищних заходів сексуального чи еротичного характеру серед дітей; використання образів дітей у будь-якій формі в продукції сексуального чи еротичного характеру і проведенні видовищних заходів сексуального чи еротичного характеру.

Також змінами до закону передбачається заборонити виготовлення (виробництво), зберігання, рекламу, розповсюдження, придбання продукції, що містить дитячу порнографію, ввезення, вивезення, транзит через територію України, поштову пересилку такої продукції; пропонування або надання доступу до продукції, що містить дитячу порнографію.

Крім того, проектом закону пропонується заборонити залучення дітей до продажу друкованої продукції, поліграфії та друкованої продукції засобів масової інформації еротичного чи сексуального характеру, а також продаж (ознайомлення) особам, які не досягли 16, а в окремих випадках 18 років, продукції сексуального чи еротичного характеру.

Також проектом закону передбачається внести зміни до Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», якими встановлено, що розповсюдження друкованої продукції або поліграфії еротичного чи сексуального характеру поштою дозволяється лише в непрозорій герметичній упаковці, а продаж еротичних друкованих видань – у герметичній упаковці. На обкладинці забороняється детальне зображення статевих органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
анонімус Показати IP 12 Січня 2011 12:14
покажіть мені обкладинку з детальним зображенням статевих огранів))) жінкам - паранджу! чоловікам - утримання! дітям - церковну мораль! ..дурка блін, купа дибілів не мають чим зайнятись(
Читач Показати IP 12 Січня 2011 15:09
Забороніть їб+нутому Панасюку зображати в своїй газетці на першій сторінці зображення перших осіб області з оголеними статевими органами, тай ще під час справляння потреби.
11 до Читач Показати IP 12 Січня 2011 16:43
не бачив, киньте фотку ))
Exaboto до Читач Показати IP 14 Січня 2011 11:31
Панасюк один з не багатьох людей які відкрито пишуть про нашу нікчемну владу. І плював він на погрози, і газета його без реклами і видається на пожертви. Так що замаж писок олень.
Постійний читач до Exaboto Показати IP 14 Січня 2011 11:34
Чуваче, цим записом ти забив останній цвях у труну, у якій похована моя віра у твою адекватність і здоровий глузд. Ти, звісно, цього не сприймеш, але скажу на всяк випадок: Панасюк видає газету ЗАВЖДИ за гроші опонентів тих, кого у конкретному номері обливає гамном.
Exaboto до Постійний читач Показати IP 14 Січня 2011 15:58
"Чуваче, цим записом ти забив останній цвях у труну, у якій похована моя віра у твою адекватність і здоровий глузд." - ну дай мені ще один шанс!!! Ну будь-ласка!!
bbb Показати IP 12 Січня 2011 15:28
ААА!!! Поверніть сіськє!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus