USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

VIP-туризм постраждав менше від кризи, ніж туризм масовий

17 Травня 2009 15:21
Кількість бажаючих відпочити в екзотичних країнах зменшилася на 25%, тоді як масовий туризм втратив половину клієнтів. Про це 17 травня повідомляють «Волинські Новини».
Як розповідає сайт ICTV, найбільший попит серед елітних туристів на пляжний туризм, активний відпочинок та екскурсійні тури. Понад усе постраждали ті напрями, пік попиту на які припадає на зимовий сезон.
Найпопулярніші курорти – Сейшельські, Карибські та Індонезійські острови. Ціни на екзотичний відпочинок знизились цьогоріч в середньому на 20-30%. Але компанії не збираються збільшувати кількість турпропозицій – бояться лишитися у збитках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus