USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Влада тепер знає, що загрожує Україні

20 Листопада 2010 10:20
На останньому засіданні РНБО розглядалися основні загрози для безпеки України.

Про це повідомила секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова в ефірі Шустер Live, - пише Українська правда.

За її словами, першою загрозою було названо те, що "за 20 років незалежності Україні не вдалося збудувати державу з достатнім фінансово-економічним імунітетом".

"З високостабільним інвестиційним кліматом і відповідальним національним бізнесом. Тому світова фінансово-економічна криза буде і надалі визначати порядок денний життя країни, суспільства і кожного громадянина", - уточнила секретар РНБО.

Другою загрозою, як повідомила Богатирьова, охрестили швидку втрату країною конкурентоспроможності.

"Це відбувається на тлі низькотехнологічної української економіки, втрати мотивів для впровадження інновацій, на фоні не ефективного державного управління", - пояснила чиновник.

Третьою загрозою на засіданні РНБО було визначено "нарощування соціально-політичного конфлікту і загальногромадянської нестабільності".

Зокрема, мова йшла про відсутність консолідації зусиль влади і опозиції.

І на сам кінець, за словами Богатирьової, були розглянуті "загрози пов'язані з безпекою розвитку, обороноздатністю держави в умовах загроз терористичної діяльності, радикалізації сепаратизму, екстремізму, інформаційних війн та появи нових видів зброї у кіберпросторі".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
M Показати IP 20 Листопада 2010 11:34
Нехай влада покаже конкретними справами, що вона будує Україну, а не область для Росії.
OrestN Показати IP 20 Листопада 2010 21:17
Владу на усіх рівнях окупували антиукраїнські кримінально-олігархічні клани!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus