USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович хоче ввести страхову медицину

13 Травня 2010 17:56
Президент України Віктор Янукович виступає за введення страхової медицини в Україні.
Про це глава держави сказав, виступаючи на засіданні Громадської гуманітарної ради під його головуванням, повідомляє INTV.
Президент зазначив, що зараз система охорони здоров`я в Україні не відповідає вимогам сьогоднішнього дня. "Невідповідність методів управління галуззю новим економічним відносинам призводить до того, що будь-якого обсягу державних коштів на медицину буде замало", - сказав він.
Янукович також вказав на необхідність реформування галузі. "Зараз час для визначення прогнозованих термінів введення страхової медицини, раціоналізації функціонування інституту родинного лікаря, відновлення профілактичної медицини, ефективного державного контролю якості ліків, підвищення соціальних гарантій медичним працівникам тощо", - сказав Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus