USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Закон про вибори – найгірший в історії, - член ЦВК

17 Жовтня 2010 13:17
Чинний закон про місцеві вибори - найгірший в історії. Таку думку висловив заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера.

«Якщо ми говоримо про чинний закон про місцеві вибори, то, на мою думку, він не витримує ніякої критики. Це найгірший закон з усіх, що тільки були ... Сам закон побудований таким чином, щоб створити преференції одним політичним силам і поставити, м'яко кажучи, в дуже незручне становище деякі інші політичні сили», - розповів Магера в ефірі Радіо Свобода .

За словами Магери, по всій Україні в дільничні виборчі комісії масово не потрапляють представники від «Нашої України», «Батьківщини», «Сильної України», «Фронту змін», «Свободи». «Нещодавно до мене надійшло звернення представника партії «Свобода». В одному з районів вони подали 100 кандидатур до складу дільничних виборчих комісій, потрапила аж одна людина », - розповів член ЦВК

У той же час Магера визнає, що ЦВК обмежена у своїх можливостях впливати на події. За його словами, пропозиції відреагувати на скаргу «отримують на свою підтримку буквально 4-5, максимум 6 голосів членів комісії» при необхідних 8.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))) Показати IP 17 Жовтня 2010 13:59
Як казав один розумник, я не питаю, чи у вашій країні хороші закони. Я питаю, чи вони виконуються. Не варто витирати ноги о закон. Не такий він і поганий: принаймні, 100 % кращий за той, за яким обирались ради 2006 року. Подивимось, як воно все буде.
Лада Показати IP 17 Жовтня 2010 14:04
А що ви хотіли з цією паскудною владою! порахують як захочуть, як в сталінські часи...от шо вибрали(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus