USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жириновський запропонував Україні здати Крим в оренду Росії

26 Квітня 2010 17:24
Скандальний політик нарікає, що Росія "продовжує утримувати своїх найближчих сусідів", передає ТСН.
Віце-спікер російської Держдуми Володимир Жириновський пропонує Україні здати Крим в оренду Росії. За його словами, це можна зробити, щоб компенсувати ціну на газ.
Коментуючи підписані в Харкові угоди між Росією і Україною, Жириновський підкреслив, що "Росія продовжує утримувати своїх найближчих сусідів". "Україні є чим розрахуватися з нами. Вони могли б здати в оренду Крим для відпочинку наших громадян. Вартість відпочинку йшла б на компенсацію втрат від нижчих цін на газ", - зазначив він.
Водночас, російський політик підкреслив важливість підписаної в Харкові угоди, оскільки для російської сторони знімається гострота питання про перебування флоту в Севастополі практично до 2042 року. "Для України знімається гострота питання ціни на газ, бо сьогодні Україна просто не може купувати газ за такою ціною, хоча вона і занижена.
Наприклад, Британія, та і будь-яка європейська країна, купує газ у кілька разів дорожче. Якщо розглядати стратегічно, то, звичайно, Росія продовжує утримувати всіх наших сусідів", - заявив Жириновський.
Проте, за його словами, досягнення домовленостей краще, ніж ті відносини, які склалися між Росією і Україною при президенті Вікторі Ющенку. "В майбутньому Росії необхідно добиватися задоволення своїх інтересів", - підкреслив він.
Нагадаємо, за підсумками переговорів у Харкові президенти України і Росії підписали угоду про продовження терміну оренди бази Чорноморського флоту в Севастополі на 25 років після 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
++ Показати IP 27 Квітня 2010 12:38
Ще трохи і українці виберуть у президенти пана Жириновського...бо він теж з України. А що?Уявіть, як він боротиметься з олігархами, пташиним і іншим грипом, а коли його пройме український дух і гордість, то що він скаже росіянам?Що забере в них?ПРОСТО УЯВІТЬ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus