USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-командиру 51 ОМБ живим в Україну повертатися не радять

4 Листопада 2014 14:44
Доля полковника Павла Пивоваренка, який керував 51 ОМБ, досі невідома.

Про це стало відомо під час зустрічі голови ОДА Володимира Гунчика та командира 51 ОМБ полковника Володимира Яцківа у Луцькому гарнізонному госпіталі сьогодні, 4 листопада.

Так, бійці поцікавилися у гостей, де ж нині перебуває полковник Пивоваренко. Нагадаємо, про те, що він зник, офіційно повідомив на плацу військової частини А 2331 у Володимирі-Волинському представник оперативного командування «Південь» Віталій Челбін, після повернення бійців з «іловайського котла». Саме він, згідно з інформацією, завів бійців у іловайський котел, разом із військовими пішов на прорив, а потім зник безвісти.

Голова ОДА Володимир Гунчик зазначив, що доля Павла Пивоваренка досі невідома.

«Я б теж хотів би знати, де ваш колишній командир. Ми це питання задаємо і військовим, і військовій прокуратурі, і контррозвідці. Якщо він живий, то, думаю, йому краще з цієї землі десь зникнути. Якщо він загинув - земля йому пухом. Але живому йому в Україну краще не повертатися. Бо я знаю, який настрій у бійців, командирів. Напевне він один з тих, хто має нести персональну відповідальність за події, які там відбувалися», - зазначив він.

Нагадаємо, після значних втрат під Іловайськом, Міноборони прийняло рішення переформувати 51 окрему гвардійську Перекопсько-Харківську Празько-Волинську ордена Леніна двічі ордена Червоного прапора ордена Суворова і Кутузова механізовану бригаду Сухопутних військ Збройних Сил України в/ч А2331 (м. Володимир-Волинський, Волинська область).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus