USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коаліційна угода передбачає вступ України в НАТО

9 Листопада 2014 12:07
Кандидати у нардепи вирішили внести у проект коаліційної угоди пункт щодо вступ України в НАТО.

Про це повідомив керівник групи військово-політичних досліджень "Інфомраційний спротив" Дмитро Тимчук.

Він наголосив, що до угоди справді хочуть включили пункт щодо курсу України на євроатлантичну інтеграцію і додав, що більшу увагу в документі приділили зміцненню обороноздатності України, - повідомляє ТСН.

"Дійсно, є рішення внести в проект угоди декларацію про повернення курсу України на євроатлантичну інтеграцію, як це було до Януковича (як пам'ятаємо, вперше такий курс був заявлений ще в часи Кучми). Однак ми не зосереджуємося сьогодні на цьому постулаті. Вже тому, що вступ до НАТО - це не справа двох-трьох місяців, тоді як проблему форсованого зміцнення обороноздатності країни потрібно було вирішувати вчора, і саме на цьому сконцентровано нашу увагу", - йдеться у повідомленні Тимчука у Facebook.

Також він додав, що представники майбутньої коаліції узгодили розділ угоди щодо безпеки та оборони країни. Основні позиції домовленостей - термінова розробка і прийняття стратегічних документів та екстрене реформування всієї сфери національної безпеки і оборони.

Як повідомлялося раніше, вчора на коаліційних переговорах у парламенті узгодили військову доктрину. Позиції щодо армії в усіх учасників майбутньої більшості виявилися майже однаковими.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus