USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині відкрили меморіальну дошку бійцю АТО - Тарасу Герасимюку

17 Квітня 2015 12:45
Пам’ять добровольця Тараса Герасимюка, який у січні загинув в зоні бойових дій на сході країни, вшанували у його рідному селі Городище-2, що у Луцькому районі. На будівлі школи, де вчився патріот, відкрили меморіальну дошку бійцю. Про це інформує Волинська ОДТРК.

Тарас Герасимюк закінчив загальноосвітню школу села Городище – 2 Луцького району. Потім навчався у коледжі рекреаційних технологій і права. Тарас ще в школі мріяв служити в армії. Від початку Революції Гідності був на столичному майдані, адже не міг стояти осторонь подій у державі. Про те, що їде на схід захищати Батьківщину – до останнього нікому не розповідав.

Доброволець загинув 5 січня в аварії, коли зіткнулись вантажівки та автобус. Тоді померло 12 нацгвардійців батальйону імені Кульчицького. До свого 20-річчя Тарас не дожив лише 5 днів. Вчителі та друзі запам’ятали його життєрадісним юнаком і патріотом.

Поховали патріота на цвинтарі у селі Городище-2.

На відкритті меморіальної дошки бійцю на будівлі його рідної школи було людно. Прийшли рідні, близькі, односельчани, представники районної влади. Відкрили дошку мати і батько Тараса Герасимюка, а священики відслужили панахиду та освятили її. Рішенням районної ради патріоту присвоїли звання почесного громадянина Луцького району. Посмертно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus