USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Окуповані на Сході заводи отримують сировину з України

5 Жовтня 2014 09:47
З областей України курсують автомобілі, які возять паливо, пусту тару для Донецького лікеро-горілчаного заводу та обладнання для металургійного комбінату, які нині контролюють сепаратисти. Ні добровольчі батальйони, ні українські війська не перешкоджають руху вантажних автомобілів, які возять продукти та речі першої необхідності для жителів тимчасово окупованих Донецьких і Луганських областей.

Про це стало відомо під час прес-конференції представників волинського відділення Добровольчого українського корпусу при силовому блоці Правого сектора 3 жовтня.

Як зазначили бійці ДУК, торгівля з територією, яку тимчасово окупували терористи на Сході України, не припиняється. Проте члени добровольчого батальйону стверджують, що не перешкоджають руху вантажних автомобілів, які возять продукти чи допомогу місцевому населенню:

«Як ми можемо не пропускати продукти харчування? Які б вони не були – чи українці, чи налаштовані проросійсько – вони теж люди».

В обидва боки курсують автомобілі, які возять паливо, пусту тару для Донецького лікеро-горілчаного заводу та обладнання для металургійного комбінату, які нині контролюють сепаратисти.

Зі слів бійця 2-ї роти 3-го взводу волинського ДУК Володимира Бакуліна, представники Дніпропетровської ОДА так і не змогли дати відповідь на запитання, яким чином і для чого це відбувається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus