USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Останній український військовий вийшов з Дебальцевого

19 Лютого 2015 19:04
Керівник штабу «Сектору С» полковник «Таран», який контролює операцію щодо виведення українських військ з Дебальцевого, доповів Президенту України Петру Порошенко, що останнім покинув місто, - інформує УНІАН.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав прес-секретар президента Святослав Цеголко.

«Я вийшов останнім, контролюючи організований вихід наших військ з Дебальцевого», - про це в телефонній розмові з президентом сказав керівник штабу.

Як зазначив Цеголко, президент зателефонував до полковника, щоб подякувати за мужність і героїзм. «Таран» вийшов з Дебальцевого разом з «Топазом», теж полковником, історію якого учора під час засідання РНБО розповів країні президент.

«Топаз» - козак з Луганщини, який пішов на війну проти російських загарбників разом з двома синами. Доля звела усіх трьох у Дебальцевому. Батько вийшов з міста лише після того як переконався, що сини покинули Дебальцеве», - написав Цеголко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus