USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перші переселенці з Дебальцевого - на Волині

16 Лютого 2015 09:09
Віталій Дутік та Анна Драгунова, мешканці міста Дебальцево, перебувають в статусі вимушених переселенців зі сходу України. Власне помешкання молоді люди втратили під час обстрілів міста.

Після поневірянь у Славянську, Харкові приїхали на Волинь до Ратного. Керівник тимчасово діючої мобільної моніторингової групи з виявлення та збору інформації щодо потреб вимушених переселенців Світлана Юзепчук скоординувала їх на поселення в село Межисить.

Житло погодився надати Микола Шкрабалюк, місцеві жителі допомогли продуктами та речами першої необхідності.

Про оформлення адресної допомоги в управлінні праці та соціального захисту населення, реєстрацію усіх необхідних документів розповіла переселенцям директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Костючик.


Нагадаємо, кількість внутрішніх переселенців на Волині збільшується й досягає граничної кількості, яких може прийняти область.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus