USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Любомлі задля армії продали речей на 14 тисяч

12 Вересня 2014 14:14
Жителі Любомльського району у ці дні мобілізовують всі зусилля, щоб конкретним ділом допомогти військовим на Сході України. Приносять продукти харчування, збирають кошти під час ярмарків. Нещодавно у Любомлі відбувся благодійний ярмарок у рамках акції «Допоможемо армії». Про це повідомляє ВОДТРК.

Працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували збір одягу та шкільного приладдя для учнів для переселенців зі Сходу та Криму.

У центрі міста розгорнули намет для збору допомоги військовим та сім’ям учасників АТО члени місцевої християнсько-волонтерської організації. З їх ініціативи був організований благодійний ярмарок. Упродовж дня продавали предмети побуту, одягу, книги, власні вироби з дерева, вишивки, іграшки та багато інших речей які приносили мешканці райцентру.

Отримані під час ярмарку гроші, а це майже 14 тисяч гривень, будуть спрямовані на Українську армію, бійцям, які воюють в зоні АТО.

Така акція під назвою «Благодійний ярмарок – допоможемо армії» триватиме і далі, – наголосив керівник місцевої християнсько-волонтерської організації, патріот-майданівець Андрій Демянчук.

Подібні благодійні акції відбуваються у різних населених пунктах. Зокрема, аби допомогти волинським військовим, під час благодійного ярмарку у Луцьку активісти продали 129 книжок і кота.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus