USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Дебальцевому - перемир'я: вивозять мирне населення

6 Лютого 2015 10:02
"Зелений коридор" для евакуації мирних мешканців створений сьогодні, 6 лютого, у Дебальцевому, що в Донецькій області. Про це у себе в Facebook заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

Окрім того, один з лідерів бойовиків заявив, що узгоджена "ДНР" і владою України евакуація мирних мешканців з Дебальцеве почалася - з міста виїхала колона автобусів з жителями.

"З міста рушила колона автобусів з мирними мешканцями", - сказав бойовик Едуард Басурін. Бойовики також повідомили, що мирне населення з-під Дебальцевого планується вивозити в Донецьк і Макіївку. Крім того, ватажок донецьких бойовиків Пушилін заявив, що мирні жителі самі можуть вибрати напрямок евакуації - в підконтрольний Україні Артемівськ або в Донецьк, який контролює "ДНР". Зазначимо, що так зване Міноборони "ДНР" заявило, що перемир'я, оголошене для евакуації населення, закінчується в 17.00 за Києвом.

Раніше повідомлялося, що бойовики з ранку накрили Дебальцеве снарядами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus