USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські нацгвардійці воювали на сході і зброєю, і словом

6 Березня 2015 11:17
Окрім військових завдань, нацгвардійці з Волині також «воювали словом». Перебуваючи в зоні АТО, волиняни займалися просвітницькою діяльністю, аби місцеве населення «відкрило» очі на путінську пропаганду.

Про це розповів командир військової частини 1141 Національної гвардії України Василь Гуртовський під час зустрічі військовослужбовців, які повернулися із зони АТО на постійне місце дислокації вчора, 5-го березня.

«Виконуючи поставлені завдання, військовослужбовці проводили й роз’яснювальні роботи з місцевим населенням. Ви самі знаєте й чули, яка була проросійська пропаганда ЗМІ на сході України. Тому, не один день, і не один раз доводилося пояснювати населенню різного віку, яка насправді зараз ситуація в Україні й, яка ціль військових Збройних сил України й Національної Гвардії України в зоні проведення антитерористичної операції. Наголошували, що ми - не загарбники, як вони раніше думали, а ми звільняємо українську територію», - повідомив Василь Гуртовський.

Також він додав, що така просвітницька діяльність – ще один важіль впливу на свідомість «одурманених» громадян.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на бійців Нацгвардії з Волині, які охороняли громадський порядок у населених пунктах, що межують з лінією фронту, - вчинили збройний напад.

Вчора, 5 березня, волинські нацгвардійці повернулися додому без втрат, - усі 50 чоловіків. Їх урочисто зустріли в Луцьку, на постійному місці дислокації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus