USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Завтра судитимуть волинського бійця, який живе з осколком у тілі

15 Березня 2016 10:48
Суд у справі двох бійців відбудеться завтра, 16 березня, у Володимирі-Волинському. Про це написав адвокат Василь Нагорний в мережі.

"Завтра. 16.03.2016 року... Володимир-Волинський міський суд. Справи по бійцях 51 ОМБр:

1. 11 година. Яльницький Василько - боєць реальний, але будемо просити суд закрити справу. Хай хлопець, педагог за спеціальністю, навчає діток, як треба любити свою землю. Той випадок, коли я не заперечую.

2. 14 година. Солдат Саша Корецький - боєць реальний, будемо "вгризатись зубами в глотку" військовій прокуратурі. Має ж бути якась справедливість! Як осколок дістати цьому бійцю, пролікувати, реабілітацію провести, то держави не має, як засудити та принизити захисника - "спеціалісти" знаходяться. Сподіваюсь на швидке завершення справи, бо треба як найшвидше дістати осколок з тіла, який постійно бійцю дошкуляє", - йдеться у повідомленні.

Правозахисник просить небайдужих волинян підтримати бійців у суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus