USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Звільнений «кіборг» сміявся, побачивши своє «інтерв'ю-допит» на LifeNews

9 Лютого 2015 14:30
Звільнений з полону кіборг Іван Шостак вперше подивився своє інтерв'ю російському каналу LifeNews і розповів подробиці "інтерв'ю-допиту" пропагандистам, повідомляє ТСН.

У полоні бойовиків ДНР "кіборг" пробув понад два тижні. Шостака обміняли у четвер, 5 лютого, вночі.

Наразі він у Києві, на лікуванні - важкі травми руки і ноги отримав при обороні донецького аеропорту. Кіборга вже провідала його родина, дружина та двоє дітей. Іван зізнався, що за кадром "інтерв'ю" стояли автоматники, але страху не було. Каже, скоріш за все, через зневагу до журналістів, які його допитували. Коли переглядав відео свого допиту - посміхався. "Самому смішно, якщо чесно.

Нормально я з ним поспілкувався, нехай дякує, що там автоматники були. Вони не журналісти, це поведінка не журналіста, а якогось дознавача більше. Явно не журналіст. У нього точно були такі запитання, як задавали військові, один в один", - розповів Іван. Нагадаємо, ОБСЄ обурилась репортажем LifeNews, у якому показали Івана Шостака. На переконання представника з питань свободи ЗМІ Дуньї Міятович, це - зловживання правами і привілеями журналістів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus