USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Башкаленко: «Якщо кажу, що беруся вирішити проблему, значить мені це під силу»

27 Жовтня 2010 08:19
Під час прийому громадян у Любешові перший заступник голови ОДА, голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко дав керівникам ряд доручень зі встановленими термінами. Нині переважна кількість звернень з якими зверталися громадяни задоволені, - розповів Олександр Башкаленко.

Зокрема, позитивно відредаговано на прохання Надії Довжик, яка просила встановити по вулиці Поліській вуличне освітлення. Жінка бідкалася, що у негоду пройти взагалі немає змоги. А в темряві процес добирання до домівок ще більш ускладнений. Олександр Башкаленко під час свого візиту у Любешів розпорядився, щоб до холодів усе було зроблено: «Невдовзі почне рано темніти. Як люди ввечері повинні додому добратися?» - поставив посадовець запитання місцевим чиновникам. Невдовзі після прийому громадян освітлення було зроблене.

Також задоволене звернення жителів села Залаззя, які висловили незгоду з розміром земельного паю. Після розгляду питання Держкомземом Любешівського району заявники отримали земельні паї у повному розмірі. Попередньо від паю мали відкроїти частину пасовищ із земель. Які не підлягають паюванню.
Також на порядок денний наступної сесії сільської ради винесене питання про виділення в користування колишній працівниці медпункту земельної ділянки, яка тривалий час використовувалась нею для присадибного господарства. Незважаючи на те, що пані Лащ як орендар і людина, яка майже все життя пропрацювала медиком у селі, мала першочергове право на приватизацію цієї ділянки, чиновники вирішили відати цю прерогативу іншій особі.
Після відповідного звернення Олександр Башкаленко обурився і сказав, що це питання повинне бути вирішене тільки правовими методами, а саме через сесію сільської ради. Результат справи буде повідомлений найближчим часом.
В ході прийому громадян у Любешові надійшло звернення від Володимира Минчука. Чоловік свого часу зійшов із правового шляху і на 7 років потрапив до в’язниці. Тим часом вдома залишилась дружина і маленька дочка. Під час перебування в місцях позбавлення волі дружина помела, донька залишилась на вихованні в опікунів.

Володимир Минчук в розмові з Олександром Башкаленком зізнався, що родина – це те, заради чого він хоче зараз жити і працювати. За час перебування в ув’язненні будинок зруйнувався. Остання негода пошкодила дах. Умовою повернення доньки стало приведення помешкання в належний стан у найкоротший термін. Чоловік у розмові з посадовцем розповів, що незважаючи на те, що він влаштувався на роботу, так швидко виконати усі ремонтні роботи не має змоги. Після цього, громадянину Минчуку рішенням відповідної комісії були виділені кошти на шифер.
Оскільки район славиться своїми багатодітними родинами, надійшло звернення від Людмили Пилипчук. Яка просила включити її сина до програми «Власний дім» оскільки в батьківській хаті кілька сімей, які постійно розростаються уже не поміщаються. Згодом, після доручення Олександра Башкаленка сина заявниці включено до відповідної програми.
«Коли до мене приходять люди, то вони сподіваються на вирішення їхнього питання. Я ніколи не даю порожніх надій і обіцянок. Якщо кажу, що беруся вирішити проблему, то це означає, що мені це під силу. Коли я обійняв чиновницьку посаду, то одним з важливих прорахунків в системі управління, на мою думку, була абстрактність з якою посадовці ставилися до вирішення питань. Я людина дисциплінована і конкретна, тому хочу знати коли, хто і яким чином має вирішити питання. Зрештою, такий підхід повинен стати нормою у роботі з громадою» - сказав Олександр Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus