USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До будинків Володимира-Волинського пробирається тала вода

23 Лютого 2010 18:09
На нараді з керівниками підрозділів Володимир-Волинського міськвиконкому, організацій та підприємств міста Петро Саганюк наголосив, що уже є перші сигнали про підтоплення будинків.
Про це повідомляє офіційний сайт міста.
 
Міський голова Володимира-Волинського підкреслив, що у місті є перші сигнали про підтоплення будинків. Відтак потрібно мати резерв паливно-мастильних матеріалів,  розчистити рівчаки, щоб вода мала куди стікати.
 
Петро Саганюк вкотре звернувся до власників магазинів, керівників організацій і установ, мешканців міста, працівників комунальних служб, щоб кожен потурбувався про порядок і благоустрій біля будівель: посипалися дороги, тому як тільки зійде сніг, треба буде братися за ремонт вулиць, «полатати» у дворах.
У свою чергу заступник начальника відділу, начальник самостійної державної пожежної частини №7 Олег Ковш зазначив, що усі 4 пожежні автомобілі знаходяться у готовності до виїзду, є мотопомпа, човни. Існує загроза підтоплення будинків, розташованих неподалік річок, однак пожежники готові до реагування у будь-який час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus